INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Raspisan tender za izgradnju četiri bazena u Beogradu

29.03.2022. | eKapija

Kako je u više navrata najavljivano, Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za projektovanje i izgradnju sportskih objekata na teritoriji prestonice. Reč o četiri bazena sa pratećim objektima u Borči, Zemunu, Lazarevcu i Grockoj.

Bazen - ilustracija

Bazen - ilustracija (Foto: Pixabay)

Procenjena vrednost projekta je 9,53 milijarde dinara.

Prva i druga partija vrednosti 1,9 i 1,8 milijardi dinara odnose se na gradnju u Grockoj (1. i 2. faza), druga u Borči (faza 1, vredna 2,24 milijarde dinara), a treća i četvrta u Lazarevcu i na Altini u Zemunu (1,4 milijardi i 2,24 milijarde dinara).

Rok za podnošenje ponuda je 6. maj.

Podsetimo, zamenik gradonačelnik Goran Vesić izjavio je sredinom februara da se u narednih mesec dana očekuje raspisivanje tendera za izgradnju ukupno pet bazena u Beogradu, među kojima će jedan biti u Borči, pored BSK-a (Beogradski sportski klub Borča), gde se nalazi veliki prazan prostor od jedanaest hektara.

- U prvoj fazi biće izgrađeni zatvoren i otvoren bazen, a kasnije i čitav sportski centar s halom - kazao je Vesić tokom gostovanja na Studiju B.

Vesić je rekao da će ostali bazeni biti izgrađeni pored Hale Aleksandar Nikolić, zatim u Južnom bulevaru na Vračaru, Zemunu i Lazarevcu.

Kasnije, pred kraj prošle godine, izjavio je da Grad sledeće godine planira da krene u realizaciju pet velikih bazena – u Borči, Grockoj, Zemunu, Lazarevcu i na Vračaru.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;