PRIJAVA-468X60-BANNER

Tender za saobraćajnicu od naselja Stepa Stepanović do Braće Jerković

25.02.2022. | Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao gostujući na TV Studio B da je raspisan tender za izgradnju saobraćajnice od naselja Stepa Stepanović do naselja Braće Jerković na "unutrašnjoj obilaznici Beograda" na potezu od Borske ulice do petlje Lasta, prenosi Beoinfo.

Izgradnja puta

Izgradnja saobraćajnice (Foto: Pixabay)

- Procenjena vrednost radova je 1,6 milijardi dinara, a rok za završetak posla biće 18 meseci - rekao je Vesić.

Dužina saobraćajnice sa svim pripadajućim raskrsnicama iznosiće 1.067 metara. Trasa koja se gradi počinje neposredno posle raskrsnice sa Ulicom vojvode Stepe, pruža se pored naselja Stepa Stepanović, ukršta se sa Bulevarom Peka Dapčevića i završava neposredno posle raskrsnice sa Ulicom braće Jerković.

- Saobraćajnica koju gradimo obuhvata i vijadukt dužine 253 metra koji se nalazi na potezu od Bulevara Peka Dapčevića do Ulice braće Jerković. Širina saobraćajnice je 24 metra, sa po dve saobraćajne trake po smeru, obostranim trotoarima i mostovskom konstrukcijom - rekao je Vesić.

Napomenuo je da će se radovi izvoditi u dve faze kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano i bezbedno. Prvu fazu čini deonica od Vojvode Stepe do iza raskrsnice sa Bulevarom Peka Dapčevića, dok drugu fazu čini nastavak deonice do kraja Sektora 3 kod naselja Braće Jerković.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;