PRIJAVA-468X60-BANNER

Tender za rekonstrukciju Kneza Miloša, Prvomajske i Stevana Sremca u Sokobanji

29.11.2021. | eKapija

Raspisan je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju tri ulice u Sokobanji: Kneza Miloša, Prvomajske i Stevana Sremca. Nakon izvođenja planiranih radova neke od ulica imaće potpuno drugačiji izgled.

ulica

Ilustracija (Photo: Pixabay)

Planirana je rekonstrukcija dvosmerne ulice Kneza Miloša u dužini od 640 metara. Radovi će se izvoditi u postojećoj regulaciji.  Postojeća širina kolovoza se neće menjati, kao i trotoar sa leve strane, dok je sa desne strane ulice predviđena izgradnja trotoara. Takođe, na početku ulice u dužini od 30 metara gradiće se nova saobraćajna deonica, na mestu gde je kolovoz u jako lošem stanju.

Prvomajska ulica rekonstruiše se u dužini od 270 metara. Ulica je slepa i završava se okretnicom. U postojećoj regulaciji širina kolovoza je 4 metra, a projekat rekonstrukcije treba da predvidi proširenje na 5 metara, na mestima gde je to moguće. Zbog denivelacije terena projekat treba da obuhvati i izgradnju potpornog zida duž severne strane.

Ulica Stevana Sremca rekonstruisaće se u dužini od 360 metara. Sa obe strane ulice nalazi se drvored koji se zadržava. Širina kolovoza je 6 metara, a planiraju se radovi u postojećoj regulaciji uz manje korekcije. Duž severne strane gradiće se novi trotoar i potporni zid kako bi se rešio problem denivelacije zemljišta.

U sve tri ulice potrebna je rekonstrukcija kanalizacione i vodovodne infrastrukture.

Projektnim zadatkom predviđeno je da budući pružalac usluga izrade tehničke dokumentacije za sve tri ulice izradi idejno rešenje, projekat za građevinsku dozvolu i projekat za izvođenje radova.

Vrednost posla iznosi 1.5 miliona dinara, a tender je otvoren do 6. decembra.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ACO-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;