LORCH Coboti za zavarivanje u Galebu

17.05.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Coboti ili kolaborativni roboti su roboti koji imaju za cilj da komuniciraju sa ljudima u zajedničkom prostoru ili da rade u neposrednoj blizini. Industrijski roboti dizajnirani su da rade autonomno, uz sigurnost koja je obezbeđena izolacijom od ljudskog kontakta, za razlika od Cobota. Zahvaljujući senzorima i drugim dizajnerskim karakteristikama kao što su lagani materijali i zaobljene ivice, LORCH Coboti mogu direktno i sigurno da komuniciraju sa ljudima, dizajnirani su za deljenje radnog prostora sa ljudima, čineći automatizaciju lakšom nego ikad pre za kompanije svih veličina.

Lorch Cobot

Sve ove prednosti učinile su Cobote uređajima koji menjaju pristup u realizaciji najrazličitijih industrijskih aplikacija. Tehnologija Cobota omogućava operaterima bez iskustva u programiranju da brzo instaliraju, podese osnovne parametre i krenu sa upravljanjem Cobotima. Pomoću intuitivne, 3D vizualizacije jednostavno pomerite ruku robota na željene tačke u radnom prostoru ili dodirnete tastere sa strelicama na tabletu sa ekranom osetljivim na dodir – i rad Cobota koji pomaže vašoj proizvodnji može da počne. Iz tog razloga, proizvođači širom sveta, uključujući mala i srednja, imaju korist kroz robotska rešenja. Znatno su jeftiniji u poređenju sa tradicionalnim industrijskim robotima i postali su pristupačni tim korisnicima.

Kompanija Galeb je generalni distributer i serviser LORCH-ovih proizvoda. Kada je u pitanju COBOT program može se zakazati prezentacija, bilo sa vašim ili Galebovim demo zavarivačem na vašim komadima.

Prodajni i demo tim GALEB-a su na raspolaganju!
+381(0)64 84 94 047
+381(0)64 84 94 062

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 14.09.2021.
Lepo što država pomaže, jedino treba videti...
BISERKA 13.09.2021.
Drago mi je sto se radi u unapredjenju ener...
Milena-srecica 31.08.2021.
Oduševljena sam ovom ponudom za zamenu stol...
Bata 24.08.2021.
Na koji će način da se realizuje način prel...
mile 20.08.2021.
I evo nas... 10 god kasnije,,,2021. Na žal...