INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Toza Marković predstavio novi asortiman keramičkih pločica - Sensa

15.04.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Sensa, novi brend pločica domaće proizvodnje, nastao je u saradnji kompanije Toza Marković iz Kikinde sa italijanskim i španskim tehnolozima i dizajnerima, i predstavlja potpuno nov asortiman proizvoda ove vrste na domaćem tržištu. Prvi put kod nas izrađuje se i pločica dimenzija 25x50cm.

Sensa kolekcija zidnih i pratećih podnih pločica i bordura, vrhunskog dizajna i kvaliteta, pruža brojne mogućnosti kombinovanja i uređenja prostora na originalan način. Kako navode u kompaniji:

- Sensa, jednostavno privlačno, novo je ime na našem tržištu, u koje je uloženo mnogo znanja, iskustva i kreativne energije. Obradovaće sve one koji su u potrazi za jednostavnim, a inspirativnim i modernim rešenjima za uređenje najrazličitijih prostora. Sensa je stvorena da prostor učini onakvim kakvim mi to želimo, uklopi se i unapredi naš lični stil, stopi se sa našim osećajem za lepo.

- Od neutralnih, nežnih, prirodnih boja, preko pastelnih i sedefastih, do jakih, izražajnih tonova, modeli privlače svežinom i jednostavnošću linija, šara i geometrijskih oblika. Njihova različita struktura i tekstura, zavisno od izbora, unosi toplinu, romantiku, prefinjenost, naturalnost ili, pak, doziranu kitnjastost i mistiku u enterijere i eksterijere.

Pored postojećih; Modifico, natura Wood (na fotografiji), amado, effeti, Illusione, elegant, u planu su novi modeli i nove kolekcije.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;