Toza Marković predstavio novi asortiman keramičkih pločica - Sensa

15.04.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Sensa, novi brend pločica domaće proizvodnje, nastao je u saradnji kompanije Toza Marković iz Kikinde sa italijanskim i španskim tehnolozima i dizajnerima, i predstavlja potpuno nov asortiman proizvoda ove vrste na domaćem tržištu. Prvi put kod nas izrađuje se i pločica dimenzija 25x50cm.

Sensa kolekcija zidnih i pratećih podnih pločica i bordura, vrhunskog dizajna i kvaliteta, pruža brojne mogućnosti kombinovanja i uređenja prostora na originalan način. Kako navode u kompaniji:

- Sensa, jednostavno privlačno, novo je ime na našem tržištu, u koje je uloženo mnogo znanja, iskustva i kreativne energije. Obradovaće sve one koji su u potrazi za jednostavnim, a inspirativnim i modernim rešenjima za uređenje najrazličitijih prostora. Sensa je stvorena da prostor učini onakvim kakvim mi to želimo, uklopi se i unapredi naš lični stil, stopi se sa našim osećajem za lepo.

- Od neutralnih, nežnih, prirodnih boja, preko pastelnih i sedefastih, do jakih, izražajnih tonova, modeli privlače svežinom i jednostavnošću linija, šara i geometrijskih oblika. Njihova različita struktura i tekstura, zavisno od izbora, unosi toplinu, romantiku, prefinjenost, naturalnost ili, pak, doziranu kitnjastost i mistiku u enterijere i eksterijere.

Pored postojećih; Modifico, natura Wood (na fotografiji), amado, effeti, Illusione, elegant, u planu su novi modeli i nove kolekcije.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


MAPEI SRB
MAPEI SRB
BEOGRAD-LEŠTANE
www.mapei.rs

DOMIS ENTERIJERI
DOMIS ENTERIJERI
SREMSKA MITROVICA-LAĆARAK
www.domisenterijeri.com

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

TARKETT SEE
TARKETT SEE
BAČKA PALANKA
www.tarkett.rs

KNAUF ZEMUN
KNAUF ZEMUN
BEOGRAD-ZEMUN
www.knauf.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...
Miodrag 27.08.2019.
Jedno pitanje. Šta ako je investitor NN lic...
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...