Toza Marković predstavio novi asortiman keramičkih pločica - Sensa

15.04.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Sensa, novi brend pločica domaće proizvodnje, nastao je u saradnji kompanije Toza Marković iz Kikinde sa italijanskim i španskim tehnolozima i dizajnerima, i predstavlja potpuno nov asortiman proizvoda ove vrste na domaćem tržištu. Prvi put kod nas izrađuje se i pločica dimenzija 25x50cm.

Sensa kolekcija zidnih i pratećih podnih pločica i bordura, vrhunskog dizajna i kvaliteta, pruža brojne mogućnosti kombinovanja i uređenja prostora na originalan način. Kako navode u kompaniji:

- Sensa, jednostavno privlačno, novo je ime na našem tržištu, u koje je uloženo mnogo znanja, iskustva i kreativne energije. Obradovaće sve one koji su u potrazi za jednostavnim, a inspirativnim i modernim rešenjima za uređenje najrazličitijih prostora. Sensa je stvorena da prostor učini onakvim kakvim mi to želimo, uklopi se i unapredi naš lični stil, stopi se sa našim osećajem za lepo.

- Od neutralnih, nežnih, prirodnih boja, preko pastelnih i sedefastih, do jakih, izražajnih tonova, modeli privlače svežinom i jednostavnošću linija, šara i geometrijskih oblika. Njihova različita struktura i tekstura, zavisno od izbora, unosi toplinu, romantiku, prefinjenost, naturalnost ili, pak, doziranu kitnjastost i mistiku u enterijere i eksterijere.

Pored postojećih; Modifico, natura Wood (na fotografiji), amado, effeti, Illusione, elegant, u planu su novi modeli i nove kolekcije.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...
Ljubinka 09.04.2019.
Da li se na zidove koji su krecenim prajmer...
Maks 04.04.2019.
Političari treba da shvate da se autoput, o...