INFONET-468X60-BANNER

U toku izgradnja najmodernijeg stadiona u Srbiji

15.04.2020. | Blic

TSC Bačka Topola sprema verovatno najveće iznenađenje kada je fudbal u pitanju. Utakmice na kojima je bila gost, ekipa sa samog severa države, igrala je u Senti, ali od naredne sezone imaće svoj stadion koji će biti najmoderniji te vrste na našim prostorima.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Radovi na izgradnji teku po planu i nisu stali ni tokom vanrednog stanja. Pored klupske Akademije u Bačkoj Topoli, na mestu na kojem se nalazio stari, u toku je izgradnja modernog stadiona na koji će klub biti ponosan. Radovi bi trebalo da budu gotovi u septembru ili oktobru, a novi stadion će imati 4.100 sedećih mesta.

Kako je ranije rečeno, stadion će karakterisati hibridni teren, imaće ugrađeno grejanje odozdo i lampe koje će u zimskom periodu regulisati rast trave. Što se tiče dodatnih sadržaja, tu će se nalaziti prostori za prodaju suvenira, brze hrane i sl.

Shodno tome da je deo velikog sportskog kompleksa, planirani su i drugi sadržaji uz njega. U planu je izgradnja hotela i bazena koji bi trebao da bude povezan pasarelom sa stadionom. 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;