INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

U toku izgradnja najmodernijeg stadiona u Srbiji

15.04.2020. | Blic

TSC Bačka Topola sprema verovatno najveće iznenađenje kada je fudbal u pitanju. Utakmice na kojima je bila gost, ekipa sa samog severa države, igrala je u Senti, ali od naredne sezone imaće svoj stadion koji će biti najmoderniji te vrste na našim prostorima.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Radovi na izgradnji teku po planu i nisu stali ni tokom vanrednog stanja. Pored klupske Akademije u Bačkoj Topoli, na mestu na kojem se nalazio stari, u toku je izgradnja modernog stadiona na koji će klub biti ponosan. Radovi bi trebalo da budu gotovi u septembru ili oktobru, a novi stadion će imati 4.100 sedećih mesta.

Kako je ranije rečeno, stadion će karakterisati hibridni teren, imaće ugrađeno grejanje odozdo i lampe koje će u zimskom periodu regulisati rast trave. Što se tiče dodatnih sadržaja, tu će se nalaziti prostori za prodaju suvenira, brze hrane i sl.

Shodno tome da je deo velikog sportskog kompleksa, planirani su i drugi sadržaji uz njega. U planu je izgradnja hotela i bazena koji bi trebao da bude povezan pasarelom sa stadionom. 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;