INFONET-468X60-BANNER

Novi tender za popravku i održavanje zgrada u Kamendinu

16.03.2020. | S. V. | Novosti

Gradski Sekretarijat za imovinske i pravne poslove raspisao je javnu nabavku za održavanje objekata u zemunskom naselju Kamendin. Rok za podnošenje ponuda je 10. april, a biće izabran onaj ponuđač koji predloži najnižu ponuđenu cenu.

Kako se navodi u dokumentaciji, održavanje objekata GP1 i GP2 u Kamendinu podrazumeva popravku s obzirom na to da su zgrade oštećene, a iz njih je izneta oprema i veći broj stanova je van funkcije, pa je potrebna njihova popravka i osposobljavanje objekata za normalnu upotrebu.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Ista javna nabavka, za održavanje stambeno-poslovnog objekta koji ima 10 ulaza, četiri lokala i 280 stanova, raspisana je i u oktobru prošle godine, ali nijedna firma nije izabrana.

Ako je suditi prema vrsti planiranih usluga koje se traže, zaključuje se da je iz novih stanova odnet ili oštećen gotovo ceo inventar - roletne, kablovi, bojleri, stakla na prozorima i balkonskim vratima, brave, radijatori, slavine, kade, umivaonici, ve-ce šolje... Takođe, neophodno je ponovo servisirati liftove, okrečiti zidove i detaljno očistiti sve površine.

- Planiranim uslugama, objekte je potrebno dovesti u optimalno i funkcionalno stanje, tako da se izvrši popravka delova objekata i instalacija, za koje je konstatovano da nisu u funkciji - piše u dokumentaciji. - Za popravke treba koristiti materijale koji su već ugrađivani na objektima, tako da budu što sličniji postojećima.

Inače ovaj stambeno-poslovni objekat u Kamendinu čine dve iste građevine, koje imaju podrum, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Ispred se nalazi zapušteni parking, zona za odmor i rekreaciju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

XELLA SRBIJA
XELLA SRBIJA
LAZAREVAC-VREOCI
www.xella.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;