PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Novi tender za popravku i održavanje zgrada u Kamendinu

16.03.2020. | S. V. | Novosti

Gradski Sekretarijat za imovinske i pravne poslove raspisao je javnu nabavku za održavanje objekata u zemunskom naselju Kamendin. Rok za podnošenje ponuda je 10. april, a biće izabran onaj ponuđač koji predloži najnižu ponuđenu cenu.

Kako se navodi u dokumentaciji, održavanje objekata GP1 i GP2 u Kamendinu podrazumeva popravku s obzirom na to da su zgrade oštećene, a iz njih je izneta oprema i veći broj stanova je van funkcije, pa je potrebna njihova popravka i osposobljavanje objekata za normalnu upotrebu.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Ista javna nabavka, za održavanje stambeno-poslovnog objekta koji ima 10 ulaza, četiri lokala i 280 stanova, raspisana je i u oktobru prošle godine, ali nijedna firma nije izabrana.

Ako je suditi prema vrsti planiranih usluga koje se traže, zaključuje se da je iz novih stanova odnet ili oštećen gotovo ceo inventar - roletne, kablovi, bojleri, stakla na prozorima i balkonskim vratima, brave, radijatori, slavine, kade, umivaonici, ve-ce šolje... Takođe, neophodno je ponovo servisirati liftove, okrečiti zidove i detaljno očistiti sve površine.

- Planiranim uslugama, objekte je potrebno dovesti u optimalno i funkcionalno stanje, tako da se izvrši popravka delova objekata i instalacija, za koje je konstatovano da nisu u funkciji - piše u dokumentaciji. - Za popravke treba koristiti materijale koji su već ugrađivani na objektima, tako da budu što sličniji postojećima.

Inače ovaj stambeno-poslovni objekat u Kamendinu čine dve iste građevine, koje imaju podrum, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Ispred se nalazi zapušteni parking, zona za odmor i rekreaciju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...
Jovan 03.07.2023.
A kada ce se uraditi parcelizacija zemljist...
DARKO 05.06.2023.
Šta bi sa korupcijom po opštinama gde se ne...

;