IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Belgrade Waterfront ponovo dobitnik prestižne nagrade "European Property Award"

31.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Belgrade Waterfront je drugu godinu za redom osvojila prestižnu međunarodnu nagradu "European Property Award" u kategoriji "Najbolji projekat mešovite namene". Svečana ceremonija održana je u Londonu, a dobijanjem ovog priznanja, projekat je direktno nominovan za nagradu "International Property Award", za koju će se dalje takmičiti sa nagrađenim projektima iz drugih regiona širom sveta.

Belgrade Waterfront ponovo dobitnik prestižne nagrade

Nezavisni žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, prijavljene projekte ocenjivao je na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti, a nominovani su bili najbolji evropski projekti u oblasti nekretnina.

- Velika je čast dobiti ovo prestižno priznanje, a posebno smo ponosni na to što su stručnjaci prepoznali kvalitete projekta već drugu godinu za redom. To nas ujedno i obavezuje da nastavimo da ostvarujemo našu misiju – da kreiramo jedinstven stil života na obali reke, kako za stanare, tako i za sve Beograđane i posetioce - rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

- Pred nama su brojni novi i uzbudljivi projekti, koji će učvrstiti Belgrade Waterfront na poziciji jedne od najpoželjnijih gradskih destinacija. Uskoro nas očekuje otvaranje velikog parka, zajedno sa prvim delom bulevara Vudroa Vilsona. Sledeće godine otvorićemo i "Galeriju Belgrade", najveću šoping i zabavnu destinaciju u regionu, koji će postaviti nove standarde maloprodaje - najavio je Nedeljković.

Osim najviše nagrade u kategoriji "Najbolji projekat mešovite namene", kompanija Belgrade Waterfront prepoznata je po kvalitetu svog vebsajta, kao i stambene višespratnice "BW Vista", za šta je takođe dobila priznanja. Ova stambena zgrada, kao i zgrada "BW Parkview", nedavno je dočekala stanare, te je u okviru projekta do sada useljeno više od 750 stanova.

"European Property Awards" deo je "International Property Awards" i predstavlja prestižnu nagradu koja se dodeljuje za vrhunska dostignuća kompanija u industriji nekretnina. Nagrade su podeljene na regione koji pokrivaju Afriku, Aziju, Pacifik, Arapsko poluostrvo, Kanadu, Karibe, Centralnu i Južnu Ameriku, Evropu, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države, a kompanije učesnice se prijavljuju na regionalnom nivou.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;