INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

100 godina poslovanja porodice Skala

27.09.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Porodica Skala nedavno je proslavila stogodišnjicu svog poslovanja otkrivanjem statue osnivača kompanije Mihajla Skale i predstavljanjem knjige. Na ceremoniji proslave okupio se veliki broj gostiju.

Nakon nekoliko većih i manjih reorganizacija, Skala je trenutno aktivna na polju tehnologije navodnjavanja, proizvodeći delove i dizajnirajući i konstruišući opremu za navodnjavanje.

100 godina poslovanja porodice Skala

Zoltan Skala preuzeo je posao svog dede sedamdesetih godina prošlog veka, a sada njegovi sinovi nastavljaju sa vođenjem porodičnog posla. Skala Garden je osnovana 2005. godine sa orijentacijom na razvoj sistema za navodnjavanje u poljoprivredi. Za kratko vreme ova firma je postala sinonim za moderne sisteme zalivanja povrtarskih bašta, voćnjaka, vinograda, okućnica. Posao je razvijen u celoj Srbiji (uključujući ispostavu firme u Zemunu).

Skala Garden stekla je status ekskluzivnog zastupnika poznate američke firme Hunter, za čije sisteme radi projektovanje, konsalting, montažu i distribuciju. Skala Green je zastupnik izraelske firme ICL, jedinstvenog proizvođača mineralnog đubriva sa kontrolisanim otapanjem, zatim najpoznatijeg proizvođača opreme za navodnjavanje NAANDANJAIN, kao i proizvodnog programa firme POLIEXT CSOVEK KFT.

100 godina poslovanja porodice Skala

Skala Garden i Skala Green, u skladu sa tendencijama savremenog poslovanja, predano rade na razvoju softvera za informatičko povezivanje svih firmi porodice Skala, razvoju alatnice i unapređivanju alata, robotizaciji pojedinih faza proizvodnje.

Video sa ceremonije proslave 100 godina poslovanja možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;