INFONET-468X60-BANNER

100 godina poslovanja porodice Skala

27.09.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Porodica Skala nedavno je proslavila stogodišnjicu svog poslovanja otkrivanjem statue osnivača kompanije Mihajla Skale i predstavljanjem knjige. Na ceremoniji proslave okupio se veliki broj gostiju.

Nakon nekoliko većih i manjih reorganizacija, Skala je trenutno aktivna na polju tehnologije navodnjavanja, proizvodeći delove i dizajnirajući i konstruišući opremu za navodnjavanje.

100 godina poslovanja porodice Skala

Zoltan Skala preuzeo je posao svog dede sedamdesetih godina prošlog veka, a sada njegovi sinovi nastavljaju sa vođenjem porodičnog posla. Skala Garden je osnovana 2005. godine sa orijentacijom na razvoj sistema za navodnjavanje u poljoprivredi. Za kratko vreme ova firma je postala sinonim za moderne sisteme zalivanja povrtarskih bašta, voćnjaka, vinograda, okućnica. Posao je razvijen u celoj Srbiji (uključujući ispostavu firme u Zemunu).

Skala Garden stekla je status ekskluzivnog zastupnika poznate američke firme Hunter, za čije sisteme radi projektovanje, konsalting, montažu i distribuciju. Skala Green je zastupnik izraelske firme ICL, jedinstvenog proizvođača mineralnog đubriva sa kontrolisanim otapanjem, zatim najpoznatijeg proizvođača opreme za navodnjavanje NAANDANJAIN, kao i proizvodnog programa firme POLIEXT CSOVEK KFT.

100 godina poslovanja porodice Skala

Skala Garden i Skala Green, u skladu sa tendencijama savremenog poslovanja, predano rade na razvoju softvera za informatičko povezivanje svih firmi porodice Skala, razvoju alatnice i unapređivanju alata, robotizaciji pojedinih faza proizvodnje.

Video sa ceremonije proslave 100 godina poslovanja možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;