Šabačkom SET-u "Nagrada za regionalnog poslovnog lidera"

28.11.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Direktorka šabačkog Preduzeća za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET, Milenca Srećković, dobitnik je „Nagrade za regionalnog poslovnog lidera” Regionalne privredne komore Valjevo. Direktorki SET-a nagradu je na svečanosti priređenoj u komori uručio Aleksandar Rajevac, predsednik Skupštine komore. Ova nagrada dodeljuje se za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja, što je doprinelo poslovnom uspehu kako preduzeća tako i oblasti rada i celokupne zajednice.

Milenca Srećković, diplomirani građevinski inženjer - u oblasti hidrotehnike diplomirala je na Građevinskom fakultetu univerziteta u Beogradu 1983.g. među prvima u svojoj generaciji, kao stipendista preduzeća Energoprojekt iz Beograda. Danas rukovodi timom sa više od 180 zaposlenih, među kojima je veliki broj visokoobrazovanih, mladih ljudi. I ovom prilikom istakla je da „uspeha nema bez timskog rada i da je u on utkan i u ovu nagradu, iako se ona dodeljuje za poslovno liderstvo i viziju”.  

- Uverena sam da model poslovanja koji deceniju i po razvija SET, sveobuhvatan i na dobrobit zajednice, može biti primer i drugim sistemima, a mi smo spremni da svoje iskustvo podelimo. SET stipendira mlade, ulaže u decu, podržava kulturu i humanitarne akcije, jer na taj način potvrđujemo ne deklarativno, već suštinski, pripadnost zajednici, želeći da inspirišemo i druge da postanu zadužbinari, pokažu odgovornost i solidarnost, kako bismo STVARALI ZAJEDNO, što je od samog početka slogan našeg poslovanja. Verujem da pravi lideri, u poslu i životu, i u svakom segmentu moraju biti prvi i dati primer, a tim SET-a je spreman da, u korak sa svetom i vremenom, gradi i stvara, ohrabruje i podrži, predvodi i motiviše – rekla je Milenca Srećković, zahvaljujući se na priznanju Regionalnoj privrednoj komori Valjevo.

U profesionalnoj karijeri ova uspešna Šapčanka rukovodila je radom Javnog preduzeća Vodovod, građevinskog preduzeća Tina, a u novembru 2003. godine, sa suprugom Živkom, osnovala je Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET koje danas predstavlja regionalnog lidera u ovoj oblasti. SET projektuje i gradi na mnogim lokacijama u Srbiji, a na jednom od najvećih gradilišta, u naselju „Zemunske kapije” trenutno ekipe ovog preduzeća rade na oko 80 hiljada kvadrata.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...
Miodrag 27.08.2019.
Jedno pitanje. Šta ako je investitor NN lic...
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...