Šabačkom SET-u "Nagrada za regionalnog poslovnog lidera"

28.11.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Direktorka šabačkog Preduzeća za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET, Milenca Srećković, dobitnik je „Nagrade za regionalnog poslovnog lidera” Regionalne privredne komore Valjevo. Direktorki SET-a nagradu je na svečanosti priređenoj u komori uručio Aleksandar Rajevac, predsednik Skupštine komore. Ova nagrada dodeljuje se za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja, što je doprinelo poslovnom uspehu kako preduzeća tako i oblasti rada i celokupne zajednice.

Milenca Srećković, diplomirani građevinski inženjer - u oblasti hidrotehnike diplomirala je na Građevinskom fakultetu univerziteta u Beogradu 1983.g. među prvima u svojoj generaciji, kao stipendista preduzeća Energoprojekt iz Beograda. Danas rukovodi timom sa više od 180 zaposlenih, među kojima je veliki broj visokoobrazovanih, mladih ljudi. I ovom prilikom istakla je da „uspeha nema bez timskog rada i da je u on utkan i u ovu nagradu, iako se ona dodeljuje za poslovno liderstvo i viziju”.  

- Uverena sam da model poslovanja koji deceniju i po razvija SET, sveobuhvatan i na dobrobit zajednice, može biti primer i drugim sistemima, a mi smo spremni da svoje iskustvo podelimo. SET stipendira mlade, ulaže u decu, podržava kulturu i humanitarne akcije, jer na taj način potvrđujemo ne deklarativno, već suštinski, pripadnost zajednici, želeći da inspirišemo i druge da postanu zadužbinari, pokažu odgovornost i solidarnost, kako bismo STVARALI ZAJEDNO, što je od samog početka slogan našeg poslovanja. Verujem da pravi lideri, u poslu i životu, i u svakom segmentu moraju biti prvi i dati primer, a tim SET-a je spreman da, u korak sa svetom i vremenom, gradi i stvara, ohrabruje i podrži, predvodi i motiviše – rekla je Milenca Srećković, zahvaljujući se na priznanju Regionalnoj privrednoj komori Valjevo.

U profesionalnoj karijeri ova uspešna Šapčanka rukovodila je radom Javnog preduzeća Vodovod, građevinskog preduzeća Tina, a u novembru 2003. godine, sa suprugom Živkom, osnovala je Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET koje danas predstavlja regionalnog lidera u ovoj oblasti. SET projektuje i gradi na mnogim lokacijama u Srbiji, a na jednom od najvećih gradilišta, u naselju „Zemunske kapije” trenutno ekipe ovog preduzeća rade na oko 80 hiljada kvadrata.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...
Ljubinka 09.04.2019.
Da li se na zidove koji su krecenim prajmer...
Maks 04.04.2019.
Političari treba da shvate da se autoput, o...