INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Prvi kondominijum na Novom Beogradu - „Wellport“

17.05.2018. | Beobuild.rs

Javnosti je predstavljen projekat „Wellport" - prvi kondominijum na Novom Beogradu, tik uz prvi poslovni park na ovim prostorima „Airport City". Projekat je renomirane izraelske kompanije Shikun & Binui Group. U neposrednoj blizini nalazi se i zaštićena zgrada hangara na nekadašnjem Starom aerodromu, projekat slavnog srpskog naučnika i inženjera Milutina Milankovića. Stambeni kompleks imaće ukupno 500 stanova, različitih struktura od jednosobnih do petosobnih, i gradiće se u četiri faze, a prema najavama radovi na izgradnji će početi do leta.

Investitor, kome je ovo treći projekat u Beogradu, može se pohvaliti vrlo uspešnim realizacijama, a na tržištu su prepoznatljivi po projektima „Central Garden“ i „Voždove kapije“. Kao i prethodna dva projekta, i „Wellport“ će biti moderan zatvoren stambeni kompleks, koncipiran tako da budućim stanarima pruži visok kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, modernim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kartični pristup kvartu samo su neke od prednosti koje će biti dostupne budućim stanarima. Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m², dok je ukupna vrednost investicije procenjena na 130 miliona evra. U prvoj fazi gradi se 95 stanova, a u najskorijem periodu očekuje se i početak prodaje.

Na gradilištu će uskoro biti otvoren uzorni stan, gde će kupci moći da se upoznaju sa celokupnom ponudom i svim drugim detaljima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;