INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Raskopan kolovoz i rupe duž glavnih ulica Kaluđerice

11.05.2018. | J. Dinčić | Novosti

Raskopan kolovoz i rupe duž Ulice kralja Petra i Vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici muke zadaju meštanima. Glavne ulice u ovom naselju, kojima saobraća i linija gradskog prevoza, proleće su dočekale sa kraterima na skoro svakom metru.

- Poražavajuća činjenica je da u glavnoj ulici od početka lepog vremena barem nisu zakrpili rupe. Ulica nikada nije bila u lošijem stanju, a oni su počeli da krpe rupe na putu ka Leštanima, koji se vodi kao prečica ka ovom naselju - objašnjavaju Kaluđerčani.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Koliko je kolovoz uništen, svedoči i činjenica da je asfalt ispucao i na mestima gde je pre zime saniran. Na pojedinim delovima put je potpunosti ulegao u zemlju, a rupe su se ispunile podzemnim vodama. Međutim, u toku prethodne nedelje u glavnim ulicama uredno je obeležena horizontalna signalizacija. Nadležni iz Opštine Grocka ističu da je asfaltiranje glavne saobraćajnice u planu, ali tačan datum početka sanacije kolovoza još nije preciziran.

- Postoji spisak prioritetnih ulica, među kojima je i Vojvode Stepe Stepanovića. Pomenuta ulica ušla je u plan da se asfaltira u ovoj godini, ali tačan datum i mesec još nisu precizirani - saopšteno je Novostima iz Opštine Grocka.

Često pucanje cevi za vodu i kanalizaciju i voda koja stalno curi niz glavne saobraćajnice u Kaluđerici, doprinose uništenju kolovoza. Problem su i otpadne vode koje se često slivaju glavnom ulicom i štete asfaltu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;