IZOLACIJA-468X60-BANNER

Kroz Grdelicu do mora možda auto-putem, a možda i ne

27.04.2018. | B92

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da se na izgradnji auto-puta kroz Grdeličku klisuru rade od sedam ujutru do ponoći.

- Tunel Predejane na Koridoru 10 potpuno je završen, auto-put kroz Grdeličku klisuru će od juna biti prohodan, negde u punom, negde u poluprofilu, videćemo da li ćemo ga pustiti na taj način ili ćemo da sačekamo do jeseni kada će sve biti gotovo - izjavila je Mihajlović a prenosi Ministarstvo.

- Uskoro idem ponovo u Grdelicu, jer hoću da obiđem radnike koji tamo rade gotovo danonoćno, kako bi do početka leta završili što više mostova i auto-puta. Koridor 10 se završava, imamo 17 miliona više vozila na našim putevima i ponosna sam zbog toga - rekla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade je istakla da je za Srbiju najvažnije regionalno povezivanje, jer je to pitanje boljeg životnog standarda građana.

- Gradimo prugu Beograd-Budimpešta, počinjemo izgradnju auto-puta mira Niš-Merdare-Priština, do kraja godine završićemo projektnu dokumentaciju za auto-put Beograd-Sarajevo, rekonstruišemo prugu Beograd-Bar, gradimo Koridor 11 ka granici sa Crnom Gorom. To je samo deo projekata koji su pred nama. Jer to je pitanje ekonomije i novih investicija, što je najvažnije za bolji život građana - rekla je ona.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ime 08.12.2022.
Narod je bio prisiljen da zida bez papira j...
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...

;