PRIJAVA-468X60-BANNER

Svih šest traka na Brankovom mostu prohodno od večeras

09.02.2018. | Beoinfo

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će poslednja saobraćajna traka na Brankovom mostu koja je bila zatvorena za saobraćaj zbog rekonstrukcije biti prohodna od 18 sati.

- Svih šest saobraćajnih traka na Brankovom mostu biće prohodne za saobraćaj od 18 sati i to tri dana pre roka kako smo obećali da ćemo to da uradimo - rekao je Vesić i zahvalio se kompaniji Mostogradnja na dobrom radu i brzini, koja rekonstruiše Brankov most.

On je podsetio da je građanima obećao još u decembru prošle godine da će sve saobraćajne trake na Brankovom mostu biti prohodne od 12. februara.

Vesić je dodao da je neophodno još zameniti asfalt i postaviti saobraćajnu signalizaciju kako bi žuta traka iz pravca Novog Beograda koja je sada zatvorena mogla nesmetano da se koristi.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Kada kompanija Mostogradnja završi radove na gornjoj strani mosta, JP Putevi Beograd će kompletirati radove na pripremi koji podrazumevaju habanje postojećeg asfalta koji je oštećen, postavljanje novog sloja asfalta i iscrtavanje horizontalne saobraćajne signalizacije.

Vesić se zahvalio građanima na strpljenju koje su pokazali proteklih šest meseci dok je trajala rekonstrukcija Brankovog mosta i rekao da sada kada se popravka bliži kraju i kada je zamenjeno skoro 40 tona čelika može građanima da kaže da je deo mosta zbog oštećenja bio nebezbedan za korišćenje i da je morao hitno da bude popravljen.

- Most je sada rekonstruisan i bezbedan a završni radovi na donjem delu mosta sa reke potrajaće još neko vreme ali je najvažnije da će saobraćaj neometano da funkcioniše - poručio je gradski menadžer.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...
Ciceron 10.10.2022.
Pitati struku ne znaci pitati obavezno one ...
DARKO 10.10.2022.
Sve je to lepo. Samo da se konsultuje struk...

;