Završena petlja kod Nove Pazove

21.12.2017. | RTV

Nakon što su radovi na izgradnji nove petlje u Novoj Pazovi konačno privedeni kraju, privremena saobraćajna signalizacija je uklonjena, te je uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja na auto-putu Beograd - Novi Sad u oba smera u ovom delu zone.

Na petlji koja je izgrađena na mestu gde se ukrštaju auto-put E-75 i lokalni put Vojka - Stari Banovci postavljene su instalacije javnog osvetljenja i zaštitne odbojne ograde, urađena je vertikalna i horizontalna signalizacija i izvršena je sanacija nadvožnjaka.

Realizacijom ove investicije, staropazovačka opština postala je jedna od retkih u Srbiji sa većim broja uključenja i isključenja na auto-put čime je rešen problem onih koji svakodnevno putuju do Beograda ili Novog Sada, ali i problem pojačanog saobraćaja, pre svega teretnih vozila, u samom naselju.

Posle četiri decenije, Novopazovčanima je konačno omogućen pristup auto-putu.

Novopazovačka petlja povezuje i dva auto-puta: Beograd - Novi Sad i Beograd - Zagreb. Podsećamo, više od milion evra izdvojila je Opština Stara Pazova, dok je ostatak sredstava obezbedilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...