Završena petlja kod Nove Pazove

21.12.2017. | RTV

Nakon što su radovi na izgradnji nove petlje u Novoj Pazovi konačno privedeni kraju, privremena saobraćajna signalizacija je uklonjena, te je uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja na auto-putu Beograd - Novi Sad u oba smera u ovom delu zone.

Na petlji koja je izgrađena na mestu gde se ukrštaju auto-put E-75 i lokalni put Vojka - Stari Banovci postavljene su instalacije javnog osvetljenja i zaštitne odbojne ograde, urađena je vertikalna i horizontalna signalizacija i izvršena je sanacija nadvožnjaka.

Realizacijom ove investicije, staropazovačka opština postala je jedna od retkih u Srbiji sa većim broja uključenja i isključenja na auto-put čime je rešen problem onih koji svakodnevno putuju do Beograda ili Novog Sada, ali i problem pojačanog saobraćaja, pre svega teretnih vozila, u samom naselju.

Posle četiri decenije, Novopazovčanima je konačno omogućen pristup auto-putu.

Novopazovačka petlja povezuje i dva auto-puta: Beograd - Novi Sad i Beograd - Zagreb. Podsećamo, više od milion evra izdvojila je Opština Stara Pazova, dok je ostatak sredstava obezbedilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 08.01.2021.
Možete li mi zamjeniti lezaj u pumpe grunst...
Zvonko 05.01.2021.
Pa godina 2020 je prosla, ja zivim na zapad...
Darko 05.01.2021.
Kada bi se odbili svi zahtevi za legalizaci...
Ivana 04.01.2021.
Idealno resenje za kucne uslove,molim vas k...
cica 29.12.2020.
Od ovih 20 do 30 postrojenja bilo bi lepo k...