INFONET-468X60-BANNER

Kraj radova na Slaviji i Bulevaru oslobođenja 16. novembra

23.10.2017. | RTS

Krajnji rok za završetak radova u Bulevaru oslobođenja i na Slaviji je 16. novembar i taj rok će biti ispoštovan, izjavio je rukovodilac Sektora za niskogradnju u Sekretarijatu za investicije grada Beograda Dragan Milošević.

Do 16. novembra sigurno će se sve završiti, kaže Milošević i dodaje da će se neke deonice možda završiti i ranije ako vremenski uslovi posluže.

- To podrazumeva i puštanje u rad tramvaja i trolejbusa kao i svih drugih vidova gradskog prevoza na Slaviji - rekao je Milošević i istakao da će osim Slavije i Bulevara oslobođenja, do navedenog datuma biti završena i rekonstrukcija Ruzveltove i Mije Kovačevića.

Navodi da će se u Bulevaru oslobođenja završiti signalizacija do 25, odnosno 26. oktobra nisu tačni, rekao je Milošević i još jednom ponovio da je rok 16. novembar i da taj rok ostaje isti.

- Zbog povoljnih vremenskih prilika zbog kojih je temperatura tla veća od 10 stepeni, odlučeno je da se asfaltira da bi se izbeglo eventualnno loše vreme - istakao je on.

Posle pet meseci radova, Beograđanima će mnogo značiti, smatra, činjenica da će Trg Slavija i Bulevar oslobođenja opet biti prohodni, a imaće, kaže četiri saobraćajne trake.

Najveći problem tokom izvođenja radova, rekao je, bio je loš katastar podzemnih instalacija.

- Nismo znali na šta ćemo naići kad se otkopa saobraćajnica - kaže Milošević i dodaje da je uz podršku svih javnih komunalnih preduzeća i to rešeno.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;