PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Kraj radova na Slaviji i Bulevaru oslobođenja 16. novembra

23.10.2017. | RTS

Krajnji rok za završetak radova u Bulevaru oslobođenja i na Slaviji je 16. novembar i taj rok će biti ispoštovan, izjavio je rukovodilac Sektora za niskogradnju u Sekretarijatu za investicije grada Beograda Dragan Milošević.

Do 16. novembra sigurno će se sve završiti, kaže Milošević i dodaje da će se neke deonice možda završiti i ranije ako vremenski uslovi posluže.

- To podrazumeva i puštanje u rad tramvaja i trolejbusa kao i svih drugih vidova gradskog prevoza na Slaviji - rekao je Milošević i istakao da će osim Slavije i Bulevara oslobođenja, do navedenog datuma biti završena i rekonstrukcija Ruzveltove i Mije Kovačevića.

Navodi da će se u Bulevaru oslobođenja završiti signalizacija do 25, odnosno 26. oktobra nisu tačni, rekao je Milošević i još jednom ponovio da je rok 16. novembar i da taj rok ostaje isti.

- Zbog povoljnih vremenskih prilika zbog kojih je temperatura tla veća od 10 stepeni, odlučeno je da se asfaltira da bi se izbeglo eventualnno loše vreme - istakao je on.

Posle pet meseci radova, Beograđanima će mnogo značiti, smatra, činjenica da će Trg Slavija i Bulevar oslobođenja opet biti prohodni, a imaće, kaže četiri saobraćajne trake.

Najveći problem tokom izvođenja radova, rekao je, bio je loš katastar podzemnih instalacija.

- Nismo znali na šta ćemo naići kad se otkopa saobraćajnica - kaže Milošević i dodaje da je uz podršku svih javnih komunalnih preduzeća i to rešeno.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;