INFONET-468X60-BANNER

Probijen rok za Ruzveltovu, neće još tramvaji

03.10.2017. | B92

Iako je najavljeno da će treća faza radova u Ruzveltovoj ulici biti završena 1. oktobra, neimarima će biti potrebno još pet dana. Završetak deonice od Kraljice Marije do Bulevara kralja Aleksandra željno se iščekuje, jer bi tramvajski saobraćaj koji prolazi saobraćajnicom Kraljice Marije bio normalizovan, a gužve smanjene. Na preostalom delu ostali su finalni radovi na popločavanju platoa ispred Novog groblja, trotoara i stajališta, pišu Večernje novosti.

Da li će drugo produženje uticati i na to da se krajnji rok za rekonstrukciju Ruzveltove predviđen za 16. novembar odloži, ostaje da se vidi.

Naviknute na radove oko Slavije i Ruzveltove, beogradske vozače sačekalo je za vikend još jedno iznenađenje - radovi na kolovozu u Bulevaru despota Stefana.

- Ekipe službe za građevinsku operativu JKP Beograd-put izvode radove na zameni asfaltnih slojeva na deonici od Ulice Mije Kovačevića do Ulice vojvode Dobrnjca u smeru ka gradu. Radovi su bili neophodni zbog dotrajalosti kolovoza, mnogobrojnih oštećenja i kolotraga koji su ometali normalno odvijanje saobraćaja - ističu iz Beograd-puta.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;