INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mirijevo dobija novi stambeni kompleks

12.09.2017. | eKapija

U beogradskom naselju Mirijevo 3 napreduje izgradnja novog stambenog kompleksa - „Dva javora“. Do kraja godine, u planu je završetak prve faze, odnosno prve zgrade, koja će imati 28 stanova.

U drugoj fazi biće izgrađene još dve zgrade, sa 56 stambenih jedinica. Završetak tih radova očekuje se u februaru 2019.

Investitor projekta „Dva javora“ je kompanija HomeWork Development Beograd, a projekat se finansira iz kredita Mirabank, banke iz UAE. Ovaj stambeni kompleks je prvi projekat stanogradnje koji Mirabank finansira u Srbiji.

Slika. „Dva javora“ (foto: www.dvajavora.rs, preuzeto sa www.ekapija.com)

Kako u HomeWork Development objašnjavaju u eKapiji, s obzirom na to da kompleks ima obezbeđeno puno projektno finansiranje Mirabank (uz superviziju međunarodne konsultantske kompanije Mace Group), tempo gradnje neće zavisiti od prodaje stanova. Projekat je urađen u saradnji poznatog moskovskog biroa Portner Architects i beogradskog biroa MVArch. Izgradnja je poverena građevinskoj firmi Samex, sa višegodisnim iskustvom u stambenoj izgradnji.

- U prvu fazu izgradnje uloženo je 900.000 EUR. Orjentisani smo na kreditne kupce, koji stanove mogu pazariti tek nakon izgradnje 80% objekta, što očekujemo u oktobru. Prosečna cena kvadrata je 1.140 EUR sa PDV-om, uz šta dobijate i ostavu - kaže za eKapiju direktor HomeWork Development Miloš Stojanović.

Kompleks „Dva javora“ opremljen je uvoznim liftovima marke Kleemann, savremenog dizajna. Svi stanovi imaju podrumske ostave, opremljeni su najkvalitetnijim završnim materijalima - klasičnim hrastovim parketom prve S klase, španskim keramičkim pločicama Geotiles prve klase, kao i uvoznim sanitarijama. Plafoni su visoki 2,75 metara, a grejanje je centralno. Kompleks je projektovan po najnovijim standardima štednje energije, što potvrđuje i pasoš energetske efikasnosti.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;