INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Hörmann preuzeo italijansku kompaniju Pilomat

26.07.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Preuzimanjem većinskog dela italijanskog Pilomata, nemačka kompanija Hörmann ušla je u novi tržišni sektor koji je blisko povezan sa njihovim osnovnom delatnošću, odnosno sa proizvodnjom garažnih i ulaznih vrata.

Italijanski Pilomat, sa sedištem u Grasobiju nedaleko od Bergama, specijalizovao se u proizvodnji pokretnih i fiksnih parking stubića kao i putnih barijera kojim se obezbeđuje ograničen prolaz vozila i kamiona. Svi njihovi proizvodi prodaju se širom sveta putem specijalizovanih prodajnih partnera.

Slika. Putne barijere i parking stubići (foto: www.pilomat.com)

Christoph Hörmann je ispred grupe Hörmann, 28. decembra 2016. godine potpisao ugovor o preuzimanju većinskog dela akcija kompanije Pilomat dok će preostale akcije ostati u vlasništvu porodice Toffetti. Direktor kompanije ostaće Bruno Toffetti a kompanija će nastaviti da posluje pod imenom Pilomat.

- Asortiman kompanije Pilomat proširuje našu ponudu koja će sada obuhvatiti i široku paletu proizvoda za bezbednost objekata. Naš cilj je da iskoristimo Hörmannove kapacitete kako bi povećali prodaju Pilomatovih proizvoda. Gospodin Toffeti je iskusan direktor koji dobro poznaje tržište ovih proizvoda i uspešno je vodio kompaniju dugi niz godina – istakao je Christoph Hörmann.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;