INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Evo kako će izgledati novi stambeno-poslovni kompleks na Trošarini

28.06.2017. | eKapija

Nakon „Stepe Stepanovića“ i „Voždovih kapija“, Voždovac dobija još jedan stambeni blok. Kompanija Alpros počela je pripremne radove na izgradnji stambeno-poslovnog kompleksa „Panorama Voždovac“, bruto površine 24.108 m², u koji će, kako eKapija saznaje, biti uloženo 13 miliona evra.

Kompleks će se nalaziti na Trošarini, na uglu ulica Vojvode Stepe i Kružnog puta Voždovačkog, delu Voždovca koji, prema navodima investitora, doživljava pravi preporod. Gradnja će se odvijati u fazama, a prvi stanari biće useljeni već tokom 2018.

Kako za eKapiju ističu u West Properties, kompaniji kojoj je poverena prodaja stanova, ceo kompleks trebalo bi da bude završen najkasnije za dve godine.

Slika 1. Stambeno-poslovni kompleks „Panorama Voždovac“ (foto: eKapija)

- Gradnja kompleksa će se odvijati u tri faze. U okviru prve, gradiće se podzemne etaže ispod celog placa i prve dve lamele. Rok za njen završetak je septembar 2018. godine, dok bi ceo kompleks trebalo da bude završen u septembru 2019.

„Panorama Voždovac“ imaće četiri lamele sa 6 maloprodajnih jedinica u prizemlju sa komercijalnom namenom, dok će 187 novih stanova biti u rasponu od 27 do 95m². Za one koji žele stan kvadrature od 100 m² ili više, predviđena je mogućnost spajanja dva manja stana.

Zainteresovanim kupcima od druge polovine jula biće dostupan i prodajni salon na samoj lokaciji gde će moći da dobiju sve potrebne informacije i vide uzorke enterijera.

Slika 2. Stambeno-poslovni kompleks „Panorama Voždovac“ (foto: eKapija)

Osim stambenog prostora osmišljenog, kako kažu, da odgovara svim generacijama i životnim stilovima, kompleks će posedovati i podzemnu garažu u tri nivoa, kao i novi prodajno-servisni centar Škoda automobila, čiji je Alpros ovlašćeni diler. Između lamela predviđen je i ozelenjeni parkić, namenjen najmlađim stanovnicima naselja.

Generalni izvođač radova je kompanija ZOP Inženjering, a projekat se finansira uz podršku ProCredit banke.

 

Komentari: 1

Darko 03.07.2017 17.45.19

Ali zato nema odgovarajuće ulice. Kružni put je preopterećen još sa 14.000 žitelja naselja Stepa Stjepanović, LIDL će dobiti katastrofu u saobraćaju kada se otvori. Sad još Panorama Voždovac sa 1.500 novih stanovnika. PROŠIRITI POD HITNO ULICU SAVE MAŠKOVIĆA I KRUŽNI PUT (u ovom delu) prema DUP-u.

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;