IZOLACIJA-468X60-BANNER

Ruma izdvojila 50 miliona dinara za saniranje putne infrastrukture

17.05.2017. | eKapija

Ove nedelje u Rumi je krenulo asfaltiranje ulica sa lošom putnom infrastrukturom i krpljenje udarnih rupa, navodi se na sajtu opštine Prva ulica koja se asfaltira je Miloša Obilića, a inicijativa je potekla od samih građana te ulice, izjavio je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

- Građani te ulice su obavestili da je put u veoma lošem stanju, ali i da ima problema sa divljom deponijom na kraju ulice, u delu gde se ona graniči sa vojnim kompleksom. Obišao sam pomenutu ulicu, stručne službe takođe, saglasili smo se da je ulicu potrebno asfaltirati. Nadležne službe će tretirati novonastalu deponiju, koja je mogući izvor zaraze, zbog brojnih glodara koji su je nastanili - poručio je Mančić.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Nakon ulice Miloša Obilića saniraće se i Železnička ulica u Rumi, a nakon čega kreću radovi na teritoriji cele rumske opštine.

- Mi smo svesno na poziciji u budžetu za asfaltiranje i saniranje putne infrastrukture izdvojili 50 miliona dinara, jer imamo pravo, na osnovu ugovora o održavanju, da revitalizujemo odmah sve deonice dužine do 500 metara. Tim sredstvima ćemo sigurno, da tako kažem, osvežiti mnoge ulice i presvući ih novim asfaltom. Železnička ulica u Rumi je prioritet svih prioriteta. Ona je jedna od najprometnijih u gradu, a zaista je u lošem stanju - rekao je Mančić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;