Da u 21. veku imamo asfaltirane ulice

08.05.2017. | Tanjug

Radovi na asfaltiranju Ulice Jaše Prodanović su u završnoj fazi, a za rekonstrukciju je izdvojeno 16 miliona dinara. To je istakao predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je obišao radove. Kako je Jovičić rekao, osim rekonstrukcije potpuno ruiniranih 400 metara puta, ulica Jaša Prodanović dobiće i novo dečje igralište.

On je za naredni period najavio planove opštine Palilula koji podrazumevaju rekonstrukciju Ruzveltove ulice, Ulice Salvadora Aljendea i Višnjičke ulice, izgradnju fontane na kružnom toku kod Bogoslovije, a istakao je da je iz budžeta opštine već izdvojeno 100 miliona dinara za 32 neasfaltirane ulice.

- Želimo da omogućimo građanima bolji život, da u 21. veku imamo asfaltirane ulice. Mislim da smo za godinu dana postigli maksimalan efekat, a to je da rešavamo infrastrukturu Beograda u ovom delu grada - naglasio je Jovičić.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

On je rekao da je još jedan u nizu važnih planova opštine Palilula i početak izgradnje kanalizacione mreže u naselju Braće Marić u Krnjači posle više od 20 godina i dodao da očekuje pomoć Grada kako bi se ovim tempom nastavilo i kako bi se ostvarilo sve ono što je obećano građanima.

Jovičić je zahvalio građanima koji uredno dostavljaju dopise opštini, naglasivši da samo zajednička saradnja građana, opštine i Grada doprinosi rešavanju svih problema u Beogradu.

- Svakodnevni život treba da bude prioritet i u budućnosti, a to su infrastruktura, obdaniša, škole, putevi, vodovod i kanalizacija - zaključio je Jovičić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...