Fontana na Slaviji treba da bude završena do maja

31.03.2017. | Tanjug

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je juče (30.03.2017) da Direkcija za građevinsko zemljište kontroliše izvođače radova na fontani na Slaviji, koja bi trebalo da bude završena do maja.

- U aprilu kreću radovi na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja, Ruzveltove i Slavije i do kraja sledeće godine imaćemo potpuno završen taj deo. Imaćemo i novu fontanu na Slaviji, zatim novi park između Slavije i Kralja Milutina i to će zaista biti nešto čime će se Beograd ponositi - rekao je on gostujući na Studiju B.

Slika. Trg Slavija (preuzeto sa www.novosti.rs)

- Svi treba da se radujemo kada se nešto dobro radi u ovom gradu, počev od radova na fontani na Slaviji, od toga da se u ovom trenutku uređuje skoro stotinu fasada, da se centar grada pretvara u pešačku zonu, da Beograd ima 500 kranova jer to znači da se ovaj grad gradi i ja mislim da to nisu politička pitanja - rekao je Vesić.

Gradski menadžer je istakao i da se sve zemlje raduju investitorima koji su svuda i uvek dobrodošli, dodavši da u Srbiji u ovom trenutku najviše investiraju Kinezi i Arapi.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...