PRIJAVA-468X60-BANNER

Raskopan deo Zelenog venca

14.03.2017. | V.R. | Novosti

Za ekipe Beograd puta nedelja je bio radni dan, a pune ruke posla imali su na Zelenom vencu gde se radila zamena trotoara i asfaltiranje dela kolovoza u Brankovoj ulici. Saobraćaj je u jednoj traci ove ulice bio usporen i radovi su se privodili kraju, dok je sređivanje trotoara posao koji će se nastaviti i narednih dana. Pešaci koji izlaze iz podzemnog prolaza na Zelenom vencu, sa strane pijace u pravcu ka Brankovom mostu, moraju biti na oprezu jer je deo trotoara ispred restorana „Mekdonalds" potpuno razrovan. Uklonjeni su stari beton i armatura, a trajanje radova zavisiće i od vremenskih uslova.

- U narednih desetak dana ćemo sigurno raditi ovaj deo trotoara, a ako padne kiša može i da se produži - kaže jedan od radnika. - Postavićemo potpuno novu podlogu, urediti deo oko drveća, parcijalno, da bi se stajalište autobusa privremeno izmestilo dok saniramo deo na kom se nalazi.

Autobusko stajalište Zeleni venac, na kom se zaustavljaju vozila 16, 65, 77, 95, E3, E4, E6 iz pravca Novog Beograda, zasada je bezbedno, jer se radovi odvijaju iza njega. Kako je okruženo rupama u asfaltu, za nekoliko dana, prilikom sanacije tog dela trotoara, pomeriće se za koji metar ka podzemnom prolazu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;