Raskopan deo Zelenog venca

14.03.2017. | V.R. | Novosti

Za ekipe Beograd puta nedelja je bio radni dan, a pune ruke posla imali su na Zelenom vencu gde se radila zamena trotoara i asfaltiranje dela kolovoza u Brankovoj ulici. Saobraćaj je u jednoj traci ove ulice bio usporen i radovi su se privodili kraju, dok je sređivanje trotoara posao koji će se nastaviti i narednih dana. Pešaci koji izlaze iz podzemnog prolaza na Zelenom vencu, sa strane pijace u pravcu ka Brankovom mostu, moraju biti na oprezu jer je deo trotoara ispred restorana „Mekdonalds" potpuno razrovan. Uklonjeni su stari beton i armatura, a trajanje radova zavisiće i od vremenskih uslova.

- U narednih desetak dana ćemo sigurno raditi ovaj deo trotoara, a ako padne kiša može i da se produži - kaže jedan od radnika. - Postavićemo potpuno novu podlogu, urediti deo oko drveća, parcijalno, da bi se stajalište autobusa privremeno izmestilo dok saniramo deo na kom se nalazi.

Autobusko stajalište Zeleni venac, na kom se zaustavljaju vozila 16, 65, 77, 95, E3, E4, E6 iz pravca Novog Beograda, zasada je bezbedno, jer se radovi odvijaju iza njega. Kako je okruženo rupama u asfaltu, za nekoliko dana, prilikom sanacije tog dela trotoara, pomeriće se za koji metar ka podzemnom prolazu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...