INFONET-468X60-BANNER

U toku urgentno saniranje „udarnih rupa” na prioritetnim saobraćajnicama

09.02.2017. | Beoinfo

Posle prestanka padavina i porasta temperature počelo je sređivanje „udarnih rupa” u Beogradu, kojih nažalost posle ledenog talasa ima mnogo, istakao je danas (09.02.2017) gradski menadžer Goran Vesić.

- Naša procena je da samo u najužem centru grada ima više od 6.000 kvadrata površine pod „udarnim  rupama”, a posledice su starosti ulica, uticaja soli i vode. Beograd-put je pre sedam dana počeo da sanira „udarne rupe” i na tom poslu, koji će trajati dve nedelje, angažovano je 20 ekipa - kazao je gradski menadžer.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Vesić je uputio apel građanima da preko „Beokom servisa” prijavljuju ovakve probleme i podsetio da se prvo rade ulice prvog prioriteta, to jest oko 1.600 kilometara ulica kojima se kreću vozila javnog prevoza, nakon čega će se raditi i na sanaciji ulica drugog prioriteta. On je naglasio i da 1. marta počinje realizacija programa redovnog održavanja ulica u Beogradu, dok su sadašnje sanacije vanredan i urgentan deo posla koji se radi tokom zimske sezone.

Gradski menadžer je najavio i veće rekonstrukcije saobraćajnica u Beogradu, te da će novoosnovano preduzeće u narednom periodu izaći sa desetogodišnjim planom uređenja svih ulica prvog prioriteta. Tek po realizaciji ovog velikog posla, ocenio je Vesić, biće mnogo manje „udarnih rupa” na gradskim ulicama i problem će moći da bude trajnije rešen.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;