PRIJAVA-468X60-BANNER

Radna akcija za izgradnju gondole na Zlatiboru

02.02.2017. | Beta

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je da će 11. februara početi radna akcija za izgradnju gondole na Zlatiboru i da očekuje učešće između 2.000 i 3.000 ljudi. On je rekao da će akcija početi u 10 časova kod prve stanice gondole kod zlatiborske pijace, a da se građani za učešće mogu prijaviti preko sajta Javnog preduzeća Gold gondola ili u opštini Čajetina.

- Koliko god da bude zainteresovanih građana mi ćemo ih rasporediti i nećemo stati dok se projekat ne završi. Nikoga ne rušimo, samo tražimo naše pravo na rad - rekao je Stamatović i najavio da će napisati knjigu o tome kako je „najveća gondola na svetu" napravljena uprkos opstrukcijama pojedinih institucija i aktuelnog režima.

Predsednik opštine Čajetina kaže da gondola treba da ima devet kilometara i da će biti najduža te vrste na svetu. Trasa od centra Zlatibora do vrha Tornik košta 13 miliona evra i celu investiciju finansira opština Čajetina.

Stamatović je podsetio da su problemi u vezi sa izgradnjom gondole imovinsko-pravne prirode i da u tome leži i opstrukcija čitavog projekta.

Navodeći da u Geodetskoj upravi piše da je vlasnik zemljišta država Srbija, Stamatović je upitao „da li je za aktuelne ministre država Srbija tuđa" i poručio da ako je zemljište obećano nekome to mora i da se kaže.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;