PRIJAVA-468X60-BANNER

Najavljena rekonstrukcija aerodromske zgrade u Nišu

27.12.2016. | Novosti

Rekonstrukcija aerodromske zgrade i adaptacija postojećeg putničkog terminala na aerodromu „Konstantin Veliki" u Nišu počeće danas (27.12.2016), izjavio je juče na konferenciji za novinare gradonačelnik tog grada Darko Bulatović. On je istakao da će u rekonstrukciju aerodromske zgrade biti uloženo 27 miliona dinara.

Najavljujući aktivnosti grada za narednu godinu, Bulatović je rekao da će uz pomoć sredstava Ministarstva trgovine krenuti izgradnja i rekonstrukcija šetališta u Tvrđavi, „Letnje pozornice“ i sportskih terena „Rovče".

- U planu je i izmeštanje pijace pored Tvrđave, kako bi mogli da iskoristimo velike potencijale tog značajnog istorijskog spomenika - kazao je Bulatović na završnoj godišnjoj konferenciji u Gradskoj kući.

On je istakao da gradu u narednoj godini predstoji rekonstrukcija Tvrđavskog mosta, Trga Petra Bojovića i izletišta „Bubanj". Bulatović je rekao da će naredne godine krenuti eksproprijacija zemljišta na trasi koja treba da omogući izmeštanje železničke pruge iz centra grada.

- Sredstva za ovu namenu izdvojena su u budžetu republike i od našeg rada zavisi koliko ćemo zemlje naredne godine eksproprisati - kazao je Bulatović.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...

;