Otvorena nova pametna poslovna zgrada Societe Generale banke

29.09.2016. | eKapija

Societe Generale banka je u sredu uveče (28.09.2016) svečano otvorila novu poslovnu zgradu u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu, u koju je investirala 14 mil EUR. Novi poslovni objekat, tzv. pametna zgrada, ima kapacitet za rad 420 zaposlenih.

Objekat se prostire na površini većoj od 10.000 m². Societe Generale banka je novu zgradu napravila u partnerstvu sa Imel grupom i vlasnik je oko 70% izgrađenog objekta.

- Ova investicija je još jedna potvrda naše posvećenosti da nastavimo da podržavamo stanovništvo i privredu. U okruženju koje se menja i dalje ćemo osluškivati potrebe klijenata i izlaziti im u susret razvijanjem inovativnih proizvoda, usluga i unapređenjem procesa - izjavila je predsednica Izvršnog odbora Societe Generale banke Marija Ruseva.

Kako je kazala, u pitanju je značajna investicija za banku, ne samo sa finansijskog aspekta, već i zato što će mnoge važne funkcije biti spojene na jednom mestu. - Sa ovom zgradom ćemo moći da pružimo punu podršku - rekla je Ruseva.

Savremena višespratna zgrada A klase projektovana je u skladu sa poslednjim svetskim arhitektonskim trendovima. Osim kancelarijskog prostora, zaposlenima je na raspolaganju i trening centar koji može da primi 150 ljudi.

Ovaj pametni objekat je izgrađen u skladu sa najvišim standardima ekološke gradnje, a savremeni sistemi omogućavaju uštede na polju potrošnje električne i toplotne energije, kao i pijaće vode. U okviru njega je postavljena mini elektrana za proizvodnju struje, parking sa solarnim punjačima za vozila na električni pogon i poseban sistem za rekuperaciju kišnice, koja se umesto pijaće vode koristi za tehničke potrebe zgrade.

Izgradnja ovog poslovnog objekta, u koju je useljen deo zaposlenih iz Upravne zgrade, započeta je 2014. godine.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...