PRIJAVA-468X60-BANNER

Otvorena nova pametna poslovna zgrada Societe Generale banke

29.09.2016. | eKapija

Societe Generale banka je u sredu uveče (28.09.2016) svečano otvorila novu poslovnu zgradu u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu, u koju je investirala 14 mil EUR. Novi poslovni objekat, tzv. pametna zgrada, ima kapacitet za rad 420 zaposlenih.

Objekat se prostire na površini većoj od 10.000 m². Societe Generale banka je novu zgradu napravila u partnerstvu sa Imel grupom i vlasnik je oko 70% izgrađenog objekta.

- Ova investicija je još jedna potvrda naše posvećenosti da nastavimo da podržavamo stanovništvo i privredu. U okruženju koje se menja i dalje ćemo osluškivati potrebe klijenata i izlaziti im u susret razvijanjem inovativnih proizvoda, usluga i unapređenjem procesa - izjavila je predsednica Izvršnog odbora Societe Generale banke Marija Ruseva.

Kako je kazala, u pitanju je značajna investicija za banku, ne samo sa finansijskog aspekta, već i zato što će mnoge važne funkcije biti spojene na jednom mestu. - Sa ovom zgradom ćemo moći da pružimo punu podršku - rekla je Ruseva.

Savremena višespratna zgrada A klase projektovana je u skladu sa poslednjim svetskim arhitektonskim trendovima. Osim kancelarijskog prostora, zaposlenima je na raspolaganju i trening centar koji može da primi 150 ljudi.

Ovaj pametni objekat je izgrađen u skladu sa najvišim standardima ekološke gradnje, a savremeni sistemi omogućavaju uštede na polju potrošnje električne i toplotne energije, kao i pijaće vode. U okviru njega je postavljena mini elektrana za proizvodnju struje, parking sa solarnim punjačima za vozila na električni pogon i poseban sistem za rekuperaciju kišnice, koja se umesto pijaće vode koristi za tehničke potrebe zgrade.

Izgradnja ovog poslovnog objekta, u koju je useljen deo zaposlenih iz Upravne zgrade, započeta je 2014. godine.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;