Izraelski Aviv Arlon gradi ritejl park u Požarevcu

12.08.2016. | eKapija

Izraelska kompanija Aviv Arlon nastavlja investicije u ritejl sektoru. Kompanija najavljuje još jedan Aviv Park, ovoga puta u Požarevcu. Nakon uspešnih investicija na domaćem tržištu u proteklih osam godina i izgradnje Aviv Parkova u Pančevu, Zrenjaninu i Beogradu odluka kompanije je da nastavi sa razvojem i izgradnjom sličnih projekata i u drugim gradovima.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Na 6h zemljišta planirana je izgradnja 15.000 m2 maloprodajnog prostora u prvoj fazi ovog projekta, a početak radova je planiran na proleće sledeće godine. Kao i do sada, iz kompanije najavljuju kratke rokove za završetak radova, tako da je u planu završetak projekta već krajem 2017.

Aviv Park Požarevac će po konceptu i sadržajima biti sličan postojećim Aviv Parkovima, tako da Požarevljane očekuje odlična ponuda i veliki izbor međunarodnih i domaćih modnih brendova, veliki hipermarket, radnje sa odećom i obućom, kao i restorani, kafići i ostale uslužne delatnosti. Ono što karakteriše sve Aviv Parkove jeste i uzimanje aktivnog učešća u lokalnoj zajednici, zatim intenzivne marketinške i zabavne aktivnosti koje ga razlikuju od većine sličnih projekata.

Koncept ritejl parkova se pokazao izuzetno prijemčivim domaćem tržištu imajući u vidu usklađenost sa potrebama lokalnog tržišta – od lokacije do izbora brendova. Negujući osnovne postulate na kojima se temelji razvoj projekata, posebno uzevši u obzir odnos kvaliteta ponude zastupljenih brendova i cena, kompanija nastavlja sa investiranjem u razvoj sličnih projekata od kojih je sledeći planiran u Požarevcu.

- Veliko interesovanje vlada među zakupcima koji su unazad nekoliko godina deo naših projekata, tako da su potpisana Pisma o namerama sa hipermarketom i vodećim međunarodnim modnim brendovima i krećemo sa potpisivanjem Ugovora o zakupu – izjavio je Nir Sar, direktor kompanije za Srbiju.

Sar dodaje da će kompanija nastaviti istim tempom sa trendom investiranja u nekretnine u ritejl sektoru što znači da uskoro možemo očekivati još noviteta od ove kompanije. 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...