INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izraelski Aviv Arlon gradi ritejl park u Požarevcu

12.08.2016. | eKapija

Izraelska kompanija Aviv Arlon nastavlja investicije u ritejl sektoru. Kompanija najavljuje još jedan Aviv Park, ovoga puta u Požarevcu. Nakon uspešnih investicija na domaćem tržištu u proteklih osam godina i izgradnje Aviv Parkova u Pančevu, Zrenjaninu i Beogradu odluka kompanije je da nastavi sa razvojem i izgradnjom sličnih projekata i u drugim gradovima.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Na 6h zemljišta planirana je izgradnja 15.000 m2 maloprodajnog prostora u prvoj fazi ovog projekta, a početak radova je planiran na proleće sledeće godine. Kao i do sada, iz kompanije najavljuju kratke rokove za završetak radova, tako da je u planu završetak projekta već krajem 2017.

Aviv Park Požarevac će po konceptu i sadržajima biti sličan postojećim Aviv Parkovima, tako da Požarevljane očekuje odlična ponuda i veliki izbor međunarodnih i domaćih modnih brendova, veliki hipermarket, radnje sa odećom i obućom, kao i restorani, kafići i ostale uslužne delatnosti. Ono što karakteriše sve Aviv Parkove jeste i uzimanje aktivnog učešća u lokalnoj zajednici, zatim intenzivne marketinške i zabavne aktivnosti koje ga razlikuju od većine sličnih projekata.

Koncept ritejl parkova se pokazao izuzetno prijemčivim domaćem tržištu imajući u vidu usklađenost sa potrebama lokalnog tržišta – od lokacije do izbora brendova. Negujući osnovne postulate na kojima se temelji razvoj projekata, posebno uzevši u obzir odnos kvaliteta ponude zastupljenih brendova i cena, kompanija nastavlja sa investiranjem u razvoj sličnih projekata od kojih je sledeći planiran u Požarevcu.

- Veliko interesovanje vlada među zakupcima koji su unazad nekoliko godina deo naših projekata, tako da su potpisana Pisma o namerama sa hipermarketom i vodećim međunarodnim modnim brendovima i krećemo sa potpisivanjem Ugovora o zakupu – izjavio je Nir Sar, direktor kompanije za Srbiju.

Sar dodaje da će kompanija nastaviti istim tempom sa trendom investiranja u nekretnine u ritejl sektoru što znači da uskoro možemo očekivati još noviteta od ove kompanije. 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;