Počelo postavljenje asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka

27.07.2016. | Tanjug

U beogradskom naselju Karaburma, na opštini Palilula, juče (26.07.2016.) su počeli radovi na postavljanju asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka gde će, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, biti postavljeno skoro 4.500 metara kvadratnih novog asfalta.

Navodeći da se radovi izvode u saradnji sa opštinom Palilula i na predlog građana, Vesić je rekao da je važno da se uradi ulica Vojvode Micka jer tom ulicom ide gradski saobraćaj.

Bez obzira na to koliko Grad Beograd ulaže novca u puteve u Beogradu, Vesić je ocenio da su oni u „skandalozno lošem stanju“.

Upravo zato, dodao je on, Grad radi na projektu revitalizacije svih puteva i ulica na teritoriji grada Beograda, a prvenstveno onih kojima ide gradski prevoz.

- Verujem da ćemo do kraja godine izaći sa tim planom, da ćemo isto kao što pokušavamo da rešimo problem kanalizacije jednim ubraznim ulaganjem u narednih desetak godina uspeti da saniramo sve ulice na teritoriji Beograda kojima ide gradski prevoz - rekao je Vesić.

Kako je dodao, građani će tada imati puteve kakve treba da ima jedna evropska prestonica u 21. veku.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je naveo da će ulica Vojvode Micka, Juhorska i deo ulice Marijane Gregoran biti asfaltirane i dobiće novi toplovod i vodovodne cevi.

- Zaista mi je puno srce što ćemo gotovo 2, 5 kilometara ovih ulica konačno rešiti - rekao je on i dodao da je Karaburma ogromno naselje koje je možda u prethodnom periodu bilo zapostavljeno.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...