INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Počelo postavljenje asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka

27.07.2016. | Tanjug

U beogradskom naselju Karaburma, na opštini Palilula, juče (26.07.2016.) su počeli radovi na postavljanju asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka gde će, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, biti postavljeno skoro 4.500 metara kvadratnih novog asfalta.

Navodeći da se radovi izvode u saradnji sa opštinom Palilula i na predlog građana, Vesić je rekao da je važno da se uradi ulica Vojvode Micka jer tom ulicom ide gradski saobraćaj.

Bez obzira na to koliko Grad Beograd ulaže novca u puteve u Beogradu, Vesić je ocenio da su oni u „skandalozno lošem stanju“.

Upravo zato, dodao je on, Grad radi na projektu revitalizacije svih puteva i ulica na teritoriji grada Beograda, a prvenstveno onih kojima ide gradski prevoz.

- Verujem da ćemo do kraja godine izaći sa tim planom, da ćemo isto kao što pokušavamo da rešimo problem kanalizacije jednim ubraznim ulaganjem u narednih desetak godina uspeti da saniramo sve ulice na teritoriji Beograda kojima ide gradski prevoz - rekao je Vesić.

Kako je dodao, građani će tada imati puteve kakve treba da ima jedna evropska prestonica u 21. veku.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je naveo da će ulica Vojvode Micka, Juhorska i deo ulice Marijane Gregoran biti asfaltirane i dobiće novi toplovod i vodovodne cevi.

- Zaista mi je puno srce što ćemo gotovo 2, 5 kilometara ovih ulica konačno rešiti - rekao je on i dodao da je Karaburma ogromno naselje koje je možda u prethodnom periodu bilo zapostavljeno.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;