IZOLACIJA-468X60-BANNER

Sve kompanije dobrodošle na tender za Slaviju

30.03.2016. | Beoinfo

Povodom objavljivanja tendera za izbor izvođača za rekonstrukciju Trga Slavija i Bulevara oslobođenja, gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da sve domaće i strane kompanije mogu da učestvuju na ovim tenderima i daju svoj doprinos realizaciji ovog velikog projekta i dodao da su gradski tenderi otvoreni za sve i „želimo da vidimo nadmetanje najboljih za dobijanje posla”.

Vesić je istakao da je rekonstrukcija Trga Slavija i Bulevara oslobođenja veoma važan projekat za Beograd.

- Trg Slavija i Bulevar oslobođenja predstavljaju jednu od najznačajnijih saobraćajnica u gradu i zato nećemo dozvoliti da rekonstrukcija traje dan duže nego što je predviđeno. Od izvođača očekujemo da radi svakodnevno, u punom kapacitetu, da radovi budu završavani na vreme, kako u krajnjem roku tako i međurokovima, i da kvalitet radova odgovara zahtevima projekta. Nećemo se ustručavati da naplatimo penale za svako kašnjenje ili nepoštovanje ugovora, kao što ćemo isplatiti bonuse za dobar rad i raniji završetak radova. Upozoravam sve potencijalne izvođače da će grad dnevno pratiti tempo realizacije radova i da ćemo redovno izveštavati javnost o stanju na projektu. Na ovom poslu kontrole biće lično angažovano više gradskih čelnika, koji će zajedno sa direktorom „Agencije za investicije i stanovanje Grada Beograda“ voditi računa o svakom detalju ovog posla. Kompanije koje budu učestvovale na tenderu treba da budu spremne na ovakv način i tempo rada koji do sada nije bio uobičajen u Beogradu kada se radila gradska infrastruktura – poručio je Vesić.

On je dodao da je zbog svega toga čvrsta odluka Grada Beograda da rekonstrukcija Trga Slavija i Bulevara oslobođenja traje što kraće. Otvaranje ponuda će biti 12. maja i grad će učiniti sve da  rekonstrukcija počne do 15. juna.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...

;