SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Zatvoren Tošin bunar

22.03.2016. | N. Vukić | Novosti

Proširenje Ulice Tošin bunar počelo je krajem prošle godine, a planirano je da neimari završe posao do maja. Vrednost radova je 129 miliona dinara.

Radovi napreduju, ali ih usporavaju podzemne instalacije koje nisu prikazane u postojećim planovima. Zbog izmeštanja kablova potrebno je prekopati kanalima postojeći deo kolovoznih traka, te je neophodno zatvaranje ulice. Samo izmeštanje svih kablova će raditi Elektrodistribucija i „Telenor“, a izvođač radova AR „Gradnja“ će kopati kanale.

Po završetku svih radova, Tošin bunar će imati po tri kolovozne trake sa obe strane, razvodno ostrvo na sredini, osvetljenje, kanalizaciju i vodovodnu mrežu. Ova saobraćajnica će se nadovezati na Unutrašnji magistrali prsten (UMP) koji će, u jednom smeru, voditi ka Mostu na Adi, a u drugom će povezati taj deo grada sa Bežanijskom kosom i dalje sa Surčinom.

Nastavlja se izgradnja UMP

U aprilu se nastavlja izgradnja Unutrašnjeg magistralnog poluprstena, od Tošinog bunara do Đorđa Stanojevića. Ova deonica dugačka je dva kilometra i ima tri četvorokrake raskrsnice, dve rampe i četiri priključka po sistemu uliv-izliv. Raskrsnice se nalaze na ukrštanju sa Bulevarom Crvene armije, Omladinskih brigada i Tošinim bunarom.Krajnji rok za uvođenje izvođača u posao je 7. april ove godine, a za izgradnju je zadužena španska firma „Rubau“.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;