INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

U planu rekonstrukcija dva parka u Inđiji

19.11.2015. | eKapija

U planu Direkcije za izgradnju opštine Inđija je rekonstrukcija dva parka u Inđiji. Prema rečima zamenika direktora tog preduzeća Milivoja Simića, reč je o parku kod OŠ „Jovan Popović“ i parku kod novoizgrađenog kružnog toka u Novosadskoj ulici.

Simić kaže da je u pripremi projekat koji podrazumeva analizu stabala i zelenila zatim uklanjanje drveća koja su bolesna ili stara, formiranje površina za igru i postavka dečijih mobilijara. Kada je reč o parku kod OŠ „Jovan Popović“, u planu je i izgradnja učionice na otvorenom, potvrđuje zamenik direktora Direkcije za izgradnju opštine Inđija.

Početkom naredne godine će biti ishodovana potrebna dokumentacija, odnosno dozvola za izgradnju i rekonstrukciju kako bi sve bilo spremno za proleće kada se planira početak radova. Potreban novac za rekostrukciju parkova, Direkcija očekuje od Pokrajine ili Republike:

Plan nam je da se prijavimo na konkurse koje će raspisati Republika ili Pokrajina kako bismo obezbedili novac. Nadam se da ćemo naredne godine uspeti da obezbedimo neophodna sredstva za uređenje bar jednog od pomenutih parkova – dodao je Milivoje Simić, saopšteno je iz Opštine Inđija.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;