Počela rekonstrukcija Ulice cara Lazara u Futogu

17.11.2015. | Tanjug

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i v.d. direktora „Zavoda za izgradnju grada“ (ZIG) Dejan Mandić prisustvovali su početku radova na rekonstrukciji Ulice cara Lazara u Futogu.

Vučević je najavio da će ti radovi trajati 280 dana i da je vrednost investicije oko 180 miliona dinara bez PDV-a.

- Nadam se da će žitelji Futoga imati strepljenja jer će ova investicija trajati prilično dugo, a u planu je kompletna rekonstrukcija kolovoza, atmosferske kanalizacije, proširenje ulice, postavljanje novih autobuskih stajališta i nove rasvete tako da će centralna ulica u Futogu dobiti potpuno novo ruho – rekao je Vučević.

On je istakao da je jako zadovoljan što je grad prihvatio inicijativu MZ Futog da ta investicija bude jedna od kapitalnih u tom delu grada.

V.D. direktora ZIG-a Dejan Mandić je precizirao da će rekonstrukcija ulice biti izvršena u dužini od 1.150 metara, a da su radovi počeli u samom centru Futoga kako bi što pre bili završeni i kako centar ne bi dugo bio zatvoren za saobraćaj.

- Krajem novembra biće raspisana javna nabavka za javnu rasvetu u ovoj ulici – rekao je Mandić, dodajući da dugi niz godina u Futogu nije bilo ovako vredne investicije.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...