PRIJAVA-468X60-BANNER

Počela rekonstrukcija Ulice cara Lazara u Futogu

17.11.2015. | Tanjug

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i v.d. direktora „Zavoda za izgradnju grada“ (ZIG) Dejan Mandić prisustvovali su početku radova na rekonstrukciji Ulice cara Lazara u Futogu.

Vučević je najavio da će ti radovi trajati 280 dana i da je vrednost investicije oko 180 miliona dinara bez PDV-a.

- Nadam se da će žitelji Futoga imati strepljenja jer će ova investicija trajati prilično dugo, a u planu je kompletna rekonstrukcija kolovoza, atmosferske kanalizacije, proširenje ulice, postavljanje novih autobuskih stajališta i nove rasvete tako da će centralna ulica u Futogu dobiti potpuno novo ruho – rekao je Vučević.

On je istakao da je jako zadovoljan što je grad prihvatio inicijativu MZ Futog da ta investicija bude jedna od kapitalnih u tom delu grada.

V.D. direktora ZIG-a Dejan Mandić je precizirao da će rekonstrukcija ulice biti izvršena u dužini od 1.150 metara, a da su radovi počeli u samom centru Futoga kako bi što pre bili završeni i kako centar ne bi dugo bio zatvoren za saobraćaj.

- Krajem novembra biće raspisana javna nabavka za javnu rasvetu u ovoj ulici – rekao je Mandić, dodajući da dugi niz godina u Futogu nije bilo ovako vredne investicije.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Crni Gruja 16.08.2022.
Stagnacija rasta gradnje je prevashodno zbo...
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...

;