Počela rekonstrukcija Ulice cara Lazara u Futogu

17.11.2015. | Tanjug

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i v.d. direktora „Zavoda za izgradnju grada“ (ZIG) Dejan Mandić prisustvovali su početku radova na rekonstrukciji Ulice cara Lazara u Futogu.

Vučević je najavio da će ti radovi trajati 280 dana i da je vrednost investicije oko 180 miliona dinara bez PDV-a.

- Nadam se da će žitelji Futoga imati strepljenja jer će ova investicija trajati prilično dugo, a u planu je kompletna rekonstrukcija kolovoza, atmosferske kanalizacije, proširenje ulice, postavljanje novih autobuskih stajališta i nove rasvete tako da će centralna ulica u Futogu dobiti potpuno novo ruho – rekao je Vučević.

On je istakao da je jako zadovoljan što je grad prihvatio inicijativu MZ Futog da ta investicija bude jedna od kapitalnih u tom delu grada.

V.D. direktora ZIG-a Dejan Mandić je precizirao da će rekonstrukcija ulice biti izvršena u dužini od 1.150 metara, a da su radovi počeli u samom centru Futoga kako bi što pre bili završeni i kako centar ne bi dugo bio zatvoren za saobraćaj.

- Krajem novembra biće raspisana javna nabavka za javnu rasvetu u ovoj ulici – rekao je Mandić, dodajući da dugi niz godina u Futogu nije bilo ovako vredne investicije.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milica Pozega 15.04.2021.
Zelim da me obavestite kad igde da se prija...
Marko 14.04.2021.
Kako se prijaviti za zamenu stolarije na ku...
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...