IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mali: Beograd je ponovo postao grad kranova i dizalica (video)

02.10.2015. | Tanjug

- Beograd je ponovo postao grad kranova i dizalica, jer se potpuno vratilo poverenje investitora u naš grad i našu zemlju, tako da smo po pitanju reformi i mera koje smo preduzeli na pravom putu – izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Otvarajući novu poslovnu zgradu kompanije GTC na Novom Beogradu, zajedno sa predsednikom Upravnog odbora kompanije GTC Tomasom Kurcmanom (Thomas Kurzmann), Mali je rekao da je taj objekat završen za samo godinu dana i 93 odsto njenog prostora je već izdat klijentima.

Mali je ocenio da je i to znak da strane kompanije dolaze u Beograd i traže mesto da ulažu, što znači nova zapošljavanja i dodao da to ukazuje da smo na dobrom putu da dovedemo nove investitore.

- Ja nisam verovao da će te za samo 12 meseci završiti jednu od nalepših poslovnih zgrada u Beogradu – rekao je Mali i podsetio da je domaća kompanija „Gradina“ gradila zgradu GTC-a, što je velika vest za sve nas.

Mali je rekao da je namera države bila da u realizaciji projekta „Beograd na vodi“ pokrene domaću građevinsku industriju, ocenjujući da izgradnja ovakvih projekata kao što je zgrada GTC-a, pokazala da imamo građevinske kompanije koje su sposobne da na vreme i kvalitetno obave ovakve radove.

Gradonačelnik Beograda je priznao da bi lično voleo da svake nedelje prisustvuje otvaranju novih objekata ili polaže kamene temeljce za njih, jer to znači ispunjavanje zadatka zbog kojeg je na čelu srpske prestonice.

- Beograd je fantastičan grad i ova kombinacija ekonomskog razvoja i stila života je upravo mesto na kome želimo da budemo – istakao je Kurcman i najavio da će sledeće nedelje ta kompanija započeti izgradnju drugog bloka zgrada GTC-a, čiju gradnju će finansirati Rajfazen Internacional.

GTC 41 ima ima 27.400 kvadratnih metara korisnog prostora A klase, sa 290 podzemnih parking mesta i 200 parking mesta na otvorenom. GTC Srbija uspešno posluje u našoj zemlji od 2003. godine i izgradila je do danas više od 100.000 kvadratnih metara poslovnog prostora u poslovnoj zoni Novog Beograda.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ODRŽIVA-ARHITEKTURA-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 29.09.2022.
Divne su! Ja sam ove godine kupila platneni...
DARKO 26.09.2022.
Šta je sa pasarelom kod Ada mola? Da li su ...
slavica 24.09.2022.
Konačno jedno stručno objašnjenje, čestitam...
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...
Nataša 16.09.2022.
Da li osb ploce mogu da se ušrafe/postave n...

;