Ečka: Fiskulturna sala umesto atomskog skloništa

02.09.2015. | RTV

U Ečki kraj Zrenjanina nastavljeni su radovi na izgradnji fiskulturne sale čime će biti stvoreni uslovi da gotovo 300 učenika te škole nastavu fizičkog vaspitanja izvode u adekvatnom prostoru, a ne kao što je to sada slučaj – u improvizovanom malom objektu atomskog skloništa.

Prema rečima gradskih čelnika koji su danas obišli školu „Dr. Aleksandar Sabovljev“ u tom mestu, završetak fiskulturne sale očekuje se za oko pet meseci, a direktor te osnovne škole Marinel Bugar kaže da će to biti istorijski trenutak za Ečku.

- Nismo ni očekivali da ćemo dobiti ovakvu, sada već mogu da kažem, sportsku mini-halu, sa prostorom za publiku i svim pratećim sadržajima. I to će mnogo značiti i za Ečku i za okolna sela – kazao je Bugar novinarima.

Kako je naveo, mogućnosti sale su velike, pa će ona svima biti od koristi i selo će moći da organizacije razne sportske i aktivnosti u zatvorenom prostoru. Reč je o sportskom objektu od 1.200 kvadratnih metara i 200 sedišta, a raspolagaće kompletnom sportskom infrastrukturom, svlačionicama, pripremnom salom i teretanom.

Gradnja te fiskulturne sale započeta je marta prošle godine, ali je prekidana zbog različitih problema.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ujka Vasa 20.10.2020.
Bojler je odličnog kvaliteta. Vreme je da ...
mile 15.10.2020.
Lepsa je nasa na Slaviji.
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...