IZOLACIJA-468X60-BANNER

Ečka: Fiskulturna sala umesto atomskog skloništa

02.09.2015. | RTV

U Ečki kraj Zrenjanina nastavljeni su radovi na izgradnji fiskulturne sale čime će biti stvoreni uslovi da gotovo 300 učenika te škole nastavu fizičkog vaspitanja izvode u adekvatnom prostoru, a ne kao što je to sada slučaj – u improvizovanom malom objektu atomskog skloništa.

Prema rečima gradskih čelnika koji su danas obišli školu „Dr. Aleksandar Sabovljev“ u tom mestu, završetak fiskulturne sale očekuje se za oko pet meseci, a direktor te osnovne škole Marinel Bugar kaže da će to biti istorijski trenutak za Ečku.

- Nismo ni očekivali da ćemo dobiti ovakvu, sada već mogu da kažem, sportsku mini-halu, sa prostorom za publiku i svim pratećim sadržajima. I to će mnogo značiti i za Ečku i za okolna sela – kazao je Bugar novinarima.

Kako je naveo, mogućnosti sale su velike, pa će ona svima biti od koristi i selo će moći da organizacije razne sportske i aktivnosti u zatvorenom prostoru. Reč je o sportskom objektu od 1.200 kvadratnih metara i 200 sedišta, a raspolagaće kompletnom sportskom infrastrukturom, svlačionicama, pripremnom salom i teretanom.

Gradnja te fiskulturne sale započeta je marta prošle godine, ali je prekidana zbog različitih problema.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;