PRIJAVA-468X60-BANNER

Rekonstrukcija Trga Slavija kreće do 15. marta 2016. godine

04.08.2015. | E-kapija

Rekonstrukcija Trga Slavija i Bulevara oslobođenja kreće do 15. marta naredne godine, najavio je pomoćnik direktora Agencije za investicije i stanovanje Grada Beograda Dragan Milošević, prenosi Beoinfo.

On je precizirao da će radovi trajati maksimalno šest meseci, a da će ugovorom sa izvođačem biti predviđene nagrade za završetak radova pre isteka roka, kao i drastične kazne za njegovo prekoračenje. Tokom rekonstrukcije uvek će, kako je istakao, biti prohodna jedna saobraćajna traka u Bulevaru oslobođenja, kako bi se umanjili mogući zastoji.

Kada je reč o završenoj rekonstrukciji Vojvode Stepe, Milošević je dodao da još treba da se urade neki detalji, kao što je podešavanje skretnica, da se prepakuju ploče na stajalištima za slabovide, uz podsećanje da je investitor u naredne dve godine dužan da otklanja sve nedostatke. On je najavio da će tramvaj u delu ulice do Save Maškovića krenuti u sredu ili četvrtak, dok će u delu do Paunove biti u funkciji do sredine naredne sedmice, te da je veliki posao urađen u prethodnom periodu, jer Ulica vojvode Stepe nije obnavljana od 1986. godine.

Milošević je najavio raspisivanje tendera za projektovanje rekonstrukcije ulica 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana do kraja godine, dok 2016. kreće i rekonstrukcija Ruzveltove i Ulice Mije Kovačevića.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...

;