Zrenjanin: Grade četiri kružne raskrsnice

20.05.2015. | RTV

U Zrenjaninu, na ulazu u grad iz pravca Novog Sada, u toku su radovi na izgradnji prve od četiri planirane kružne raskrsnice, koje će ubrzati saobraćaj i povećati bezbednost.

Radove je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je istakao da će pored te, raskrsnice ulica Žarka Zrenjanina i Makedonske i one koja je najproblematičnija, kod „Avale“, uslediti i izgradnja velike kružne raskrsnice na početku obilaznice na beogradskom putu, između benzinske pumpe i Ečke.

- Ovim kružnim raskrsnicama ubrzaće se saobraćaj, ali i smanjiti rizik od saobraćajnih nesreća – naveo je gradonačelnik.

Direktor „Direkcije za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ Goran Kravarušić rekao je da je vrednost radova oko 20 miliona dinara, da nema nikakvih zastoja i da se završetak očekuje u narednih petnaestak dana.

- Što se tiče saobraćajne infrastrukture, pregovaramo o realizaciji nekih projekata, a intenzivno se radi letnje održavanje puteva. Potrudićemo se da svako naseljeno mesto dobije bar po jednu ulicu presvučenu novim asfaltom – rekao je Kravarušić.

On je dodao da će u održavanje putne infrastrukture biti uloženo od 150 do 200 miliona dinara.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...