INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Sunčani vikend olakšao posao radnicima na Pupinovom mostu

15.12.2014. | Novosti

Ni nezgoda na Pupinovom mostu, koja se odigrala u subotu, u kojoj je teško povređen radnik nije usporila ni poremetila finalne radove do presecanja „crvene vrpce”. Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo” pobrinuli za cvetni dekor na delu zemunskog kraka, dok su se iscrtavali i poslednji znakovi na kolovozu na trasi pristupnog puta iz Cara Dušana.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Iako su se putari pribojavali da će loši vremenski uslovi otežati sam finiš radova i čak ostaviti neobeležen kolovoz, sunčani decembarski vikend sve je prijatno iznenadio. Radnici „Beograd puta” svoje poslove su privodili kraju, a do otvaranja mosta ostala su još samo tri dana. Ipak, mnogobrojni Zemunci nisu mogli da iščekaju da isprobaju svoj novu destinaciju, pa su se krišom tokom vikenda provozali biciklom ili prošetali do druge obale Dunava i nazad.

„Ne gazi, sveže zasađena trava”, stajalo je upozorenje na „ostrvcetu” između dve trake na pristupnici ćupriji, dok su radnici „Zelenila” uveliko sadili ukrasno cveće na za to predviđenim površinama. Lični potpis, osim u temeljima građevine, kineska firma „China road and bridges corporation” i domaći projektanti „MBA Miljković” ostaviće i u cvetnom aražmanu odmah kraj svog dela, dok još gola konstrukcija cevi na suprotnoj strani ulice obećava da će stići i neki bilbord.

Teško stanje povređenog radnika

Pedesetgodišnji radnik preduzeća „Izgradnja Radovanović”, V. A., zadobio je pre dva dana tešku traumu glave, prelom lobanje i kostiju nosa prilikom pada u subotu rano ujutru sa šest metara visine na Pupinovom mostu.

Kako saopštavaju iz Urgentnog centra, njegovo stanje je i dalje teško i nepromenjeno, iako mu je pružena sva lekarska pomoć na Odeljenju neurohirurgije.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;