IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Valjevo: Asfaltiran put u Bogatiću

16.10.2014. | Valjevo Online

Koristeći lepo vreme, JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“, završava planirane radove u valjevskom kraju u okviru investicionog održavanja. Završeno je asfaltiranje deonice duge 650 metara koja spaja selo Bogatić sa Lelićem. Investicija je vredna 1.300.000 dinara.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Ova deonica nije bila završena desetak godina. Imali smo asfalt, pa makadam, pa ponovo asfalt na glavnom putu Mravinjci-Valjevo. Asfaltiranjem ove deonice spojili smo ta dva asfaltna puta i omogućili ovdašnjim meštanima normalnu komunikaciju. Ovo selo je jedno od najmanje urušenih sela, u smislu da je najmanje ljudi otišlo odavde, a vrlo je blizu Valjeva, tako da je asfaltiranje ovog puta od višestruke koristi. Ostao je još jedan putni pravac da uradimo iz investicionog održavanja i na taj način bi za ovu godinu završili asfaltiranje seoskih puteva. Reč je o putu u zaseoku Gračanica u selu Tubravić u dužini od 400 metara. Kada završimo i taj preostali pravac, doćićemo do cifre od sedam kilomeatara asfaltiranih puteva iz programa investicionog održavanja u ovoj godini – rekao je Dragan Jeremić, direktor JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ prilikom obilaska završenih radova.

Deonica koja je asfaltirana je u selu Bogatić, koje broji preko 80 domaćinstava i ima dosta mladih ljudi, a s obzirom na to da spaja dva sela, realizacijom ove investicije omogućena je dobra saobraćajna komunikacija.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;