Valjevo: Asfaltiran put u Bogatiću

16.10.2014. | Valjevo Online

Koristeći lepo vreme, JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“, završava planirane radove u valjevskom kraju u okviru investicionog održavanja. Završeno je asfaltiranje deonice duge 650 metara koja spaja selo Bogatić sa Lelićem. Investicija je vredna 1.300.000 dinara.

- Ova deonica nije bila završena desetak godina. Imali smo asfalt, pa makadam, pa ponovo asfalt na glavnom putu Mravinjci-Valjevo. Asfaltiranjem ove deonice spojili smo ta dva asfaltna puta i omogućili ovdašnjim meštanima normalnu komunikaciju. Ovo selo je jedno od najmanje urušenih sela, u smislu da je najmanje ljudi otišlo odavde, a vrlo je blizu Valjeva, tako da je asfaltiranje ovog puta od višestruke koristi. Ostao je još jedan putni pravac da uradimo iz investicionog održavanja i na taj način bi za ovu godinu završili asfaltiranje seoskih puteva. Reč je o putu u zaseoku Gračanica u selu Tubravić u dužini od 400 metara. Kada završimo i taj preostali pravac, doćićemo do cifre od sedam kilomeatara asfaltiranih puteva iz programa investicionog održavanja u ovoj godini – rekao je Dragan Jeremić, direktor JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ prilikom obilaska završenih radova.

Deonica koja je asfaltirana je u selu Bogatić, koje broji preko 80 domaćinstava i ima dosta mladih ljudi, a s obzirom na to da spaja dva sela, realizacijom ove investicije omogućena je dobra saobraćajna komunikacija.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...