Mol: Asfalt za sve ulice

08.09.2014. | Dnevnik

Započeta je izgradnja puteva u ulicama u Molu gde će u toku narednih 70 do 80 dana biti asfaltirano nešto više od sedam kilometara kolovoza. Predsednik ađanske opštine Zoltan Bilicki izjavio je da je iz opštinskog budžeta za asfaltiranje ulica u Molu obezbeđeno 65 miliona dinara, a ovim ulaganjem sve ulice u Molu imaće čvrstu podlogu.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Trenutno se radovi izvode u ulicama Bratstva-jedinstva i Grobljanskoj, a već u toku sledeće nedelje kreću radovi  u drugim ulicama – kaže Bilicki. - Zajedno sa deonicom obilaznice kod Mola, a koja je do sada takođe bila ulica sa zemljanim putem, to će značiti skoro 10 kilometara novog asfaltnog kolovoza kroz naselje, što je veoma značajna investicija za žitelje Mola.

Bilicki je istakao da lokalna samouprava opštine Ada u naredne dve godine planira asfaltiranje zemljanih puteva i u ostalim naseljima opštine. On je najavio da će uskoro biti asfaltirane i deonice Ulice Marka Miljanova u Adi, odmah nakon završetka izgradnje kanalizacije, a ovo ulaganje će zajedno sprovesti opština i Druga mesna zajednica Ada.

Predsednik opštine podseća da su u proteklom periodu u naselju Sterijino u svakoj ulici izgrađeni putevi sa čvrstom podlogom, a da će do kraja mandata u Utrinama i u Obornjači sve ulice sa zemljanim putem dobiti čvrstu podlogu, pa će tako sve ulice u naseljima ađanske opštine imati čvrstu podlogu.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije