INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mol: Asfalt za sve ulice

08.09.2014. | Dnevnik

Započeta je izgradnja puteva u ulicama u Molu gde će u toku narednih 70 do 80 dana biti asfaltirano nešto više od sedam kilometara kolovoza. Predsednik ađanske opštine Zoltan Bilicki izjavio je da je iz opštinskog budžeta za asfaltiranje ulica u Molu obezbeđeno 65 miliona dinara, a ovim ulaganjem sve ulice u Molu imaće čvrstu podlogu.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Trenutno se radovi izvode u ulicama Bratstva-jedinstva i Grobljanskoj, a već u toku sledeće nedelje kreću radovi  u drugim ulicama – kaže Bilicki. - Zajedno sa deonicom obilaznice kod Mola, a koja je do sada takođe bila ulica sa zemljanim putem, to će značiti skoro 10 kilometara novog asfaltnog kolovoza kroz naselje, što je veoma značajna investicija za žitelje Mola.

Bilicki je istakao da lokalna samouprava opštine Ada u naredne dve godine planira asfaltiranje zemljanih puteva i u ostalim naseljima opštine. On je najavio da će uskoro biti asfaltirane i deonice Ulice Marka Miljanova u Adi, odmah nakon završetka izgradnje kanalizacije, a ovo ulaganje će zajedno sprovesti opština i Druga mesna zajednica Ada.

Predsednik opštine podseća da su u proteklom periodu u naselju Sterijino u svakoj ulici izgrađeni putevi sa čvrstom podlogom, a da će do kraja mandata u Utrinama i u Obornjači sve ulice sa zemljanim putem dobiti čvrstu podlogu, pa će tako sve ulice u naseljima ađanske opštine imati čvrstu podlogu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

ATM
ATM
SUBOTICA

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;