INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Obilazak radova u naselju „Stepa Stepanović"

25.07.2014. | Tanjug

Član opštinskog veća Voždovca Miloš Stojanović obišao je radove na izgradnji osnovne škole i obdaništa u novoizgrađenom naselju „Stepa Stepanović“, gde ga je rukovodilac gradilišta upoznao sa dinamikom radova i istakao da će objekat biti završen tokom avgusta, saopštila je opština Voždovac.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Stojanović je tokom posete istakao značaj ovog projekta, kako za žitelje ovog naselja, tako i za opštinu Voždovac i izrazio zahvalnost gradskoj vlasti na podršci i odnosu prema lokalnoj samoupravi. Zahvaljujući dobroj saradnji mališani će 1. septembra otpočeti novu školsku godinu u novom objektu, a ovo naselje će dobiti i novo obdanište čije se otvaranje očekuje krajem ove godine.

- Potrebom stanovništva i procenom lokalne samouprave napravljen je još jedan iskorak ka realizaciji ovog projekta, koji se paralelno sprovodi sa izgradnjom škole, a koji će stanovnicima ovog naselja doneti bolji kvalitet života – istakao je Stojanović.

Član Veća opštine Voždovac Miloš Stojanović, koji je zadužen za ustanove osnovnog i predškolskog obrazovanja, započeo je i realizaciju sanacije školskih objekata na teritoriji opštine, a u cilju kvalitetnijeg boravka i rada u tim ustanovama, navedeno je u saopštenju.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;