IZOLACIJA-468X60-BANNER

Vaše jutro može biti još lepše

01.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Svaki dan počinje najpre u kupatilu. Kupatilo je jedna od najintimnijih prostorija, pa mu se zato mora zasigurno nameniti više pažnje. Pre renoviranja se preporučuje da se razmisli o svakom detalju, počevši od boja, rasporeda opreme do toga da li želimo kadu ili tuš kabinu. Estetski savršen enterijer se tako useljava u kupatilo, koje oduzima dah i zapanjuje sve redom. 

Renoviranje ili novo opremanje kupatila otvara sve više mogućnosti, koje zadovoljavaju visoke zahteve za udobnošću, estetikom i kvalitetnim materijalima. Dizajn kupatila je danas podjednako ili još i više značajan kao dizajn bilo koje druge prostorije. Dizajneri unutrašnjih prostorija daju prednost opremi, koja prati elegantni minimalizam, pobuđuje osećaj čiste i otvorene prostorije sa lepo prikrivenim ormarićima i drugim elementima, koji unose u prostor i vaš lični pečat, kao i celokupan utisak promene u nešto posebno. Neki žele da imaju potpuno minimalističko kupatilo samo sa neophodnim elementima, a drugi brišu granice između kupatila i preostalih prostorija.

Najnoviji trendovi

Elementi, kao što su kada za kupanje ili tuš kabina i umivaonik, imaju centralnu ulogu u svakom kupatilu, ali ipak danas se može ići još korak dalje tako da, na primer, kada može biti ugrađena u dnevnu sobu ili čak u spavaću. Poslednjih godina može se zapaziti da je takav trend u porastu, jer sve više preovladavaju otvoreni prostori, koji deluju izuzetno elegantno i odlično se stapaju sa okolinom.

Kolekcija Pandora

Kolekcija Pandora sadrži sledeće: kupatilski nameštaj, samostojeća ili klasična kada za kupanje i tuš kada

Kada za kupanje

Najrazličitiji oblici se u potpunosti prilagođavaju potrebama, samostojeća kada omogućava više poigravanja prilikom rasporeda i odličan je izbor kada se želi osavremeniti unutrašnji dizajn ili mu se dodati dah savremenosti. Isto tako se ne mogu zaobići ni ugradne kade sa zidanim okvirom ili oblogom, koje predstavljaju čistu klasiku svakog kupatila. Preovlađuju čisti geometrijski oblici, koji omogućavaju opuštanje do najvišeg nivoa, još i više, luksuz se dostiže i sa jastučićima za kadu, armaturama, sedištima, a još kako vodenim, tako vazdušnim masažnim sistemima, koji će kupatilo promeniti u pravu oazu uživanja, dok se kada još može nadgraditi i tuš paravanima i kabinama.

Ramona kolekcija iz PREMIUM programa - kabina Virgo

Ramona kolekcija iz PREMIUM programa - čine je samostojeći umivaonici, samostojeća kada za kupanje i tuš kada, koje su izrađene od kerrocka, kao I kupatilski nameštaj.  Na slici je prikazana kabina Virgo

Tuš kabine

Tuš kabine se trebaju birati u zavisnosti od svakodnevne upotrebe, a istovremeno, ako samo imate mogućnost, treba da odgovara najvišim standardima kvaliteta. Prednost tuš kabina je u tome da se mogu izrađivati po meri, od visine do nagiba, širine... I sa njima se može postići sasvim unikatan izgled, a još posebno zbog staklene spoljašnjosti, koja se idealno kombinuje takoreći sa svim.

Kupatilski nameštaj 

Kupatilski nameštaj je obavezna oprema ako se želi sačuvati sve što nam je potrebno ili želimo da imamo pod rukom u našem kupatilu. Pravilno izabrani elementi će staviti tačku na ukupan izgled kupatila. U trendu su drveni materijali, individualne boje i neobični oblici, a sve je zasnovano na kvalitetu i trajnosti.

Proizvođači kupatilske opreme

Proizvođači kupatilske opreme se razlikuju po svojim ponudama i cenovnoj klasi. Jedan od vodećih proizvođača kupatilske opreme u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi jeste Kolpa, koja ne samo da izrađuje, nego i kreira najnovije trendove. Kolpa san prodaje svoje proizvode u više od 40 država, a istovremeno ima i u Sloveniji, u Metlici i u Ljubljani, svoje salone, koji uveravaju u dobru kupovinu i one sa najvišim zahtevima.

Kolpa san salon - Metlika, Slovenija

Kolpa san salon - Metlika, Slovenija

Kolpa rasprostranjenost u svetu

Kolpa rasprostranjenost u svetu

Zadatak društva Kolpa je zadovoljavanje potreba i želja kupaca za vrhunskim proizvodima za opremu kupatila, kao i ostvarivanje najzahtevnijih projekata iz programa kompozitnog materijala kerrock. Kombinaciju Kolpa san nameštaja i materijala može se naći u robnoj marci Kolpa san PREMIUM. Kade za kupanje, umivaonici za kupatila, tuš kade po obliku su  moderne i zadovoljavaju i te kako zahtevnog kupca. 

Gloria kolekcija iz PREMIUM programa

Gloria kolekcija iz PREMIUM programa - čine je samostojeća kada od kerrocka i nameštajem za kupatilo

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


DELTATERM-300X250-BANNER

PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...
U Opštem delu Plana detaljne regulacije pro...

;