INFONET-468X60-BANNER

Drveni privatni prostori u pariskoj kancelariji

04.02.2015. | Dezeen

Šta radite kada vam je potrebno više privatnih prostora u vašem poslovnom prostoru? Arhitekta Estela Vinsent je rešila ovaj problem na elegantan način dodavanjem tri prostora za sastanke od drvene konstrukcije u enterijer pariskog poslovnog bloka.

Drvene strukture su obložene sa drvenim panelima svetle boje, koji pružaju privatne prostore gde radnici u marketinškoj i konsultanskoj firmi Ekimetrics mogu da se okupljaju radi održavanja sastanaka.

Prva od tri strukture se zove Eki Kabina i deluje kao centar za sastanke odbora kompanije. Ona takođe može da funkcioniše kao stalni radni prostor za dve osobe.

Ugaona struktura je ispunjena sa 24 drvene stolice koje mogu biti rasklopljene radi smeštaja velikih sastanaka. Otvoreni prostori su povezani sa raznim neformalnim oblastima kao što su konferencijske sobe.

Stepenište se nalazi iza terasastog eksterijera i spaja glavni kancelarijski prostor sa prostorom za sastanke na gornjem nivou. Najveći od tri strukture za sastanke, Eki Galerija je oblikovana kao kuća i smeštene u drveni okvir.

Drvena particija u obliku slova L nosi lgotip kompanije i okružuje mesto za sedenje smešteno pored susednog prijemnog prostora. Četvrta drvena struktura se nalazi u kantini osoblja i ima ulogu vitrine za hranu.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;