INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Prenosivi hotel od transportnih kontejnera može biti postavljen za samo 48 sati

13.10.2014. | Inhabitat

Događaji poput Olimpijskih igara stvaraju veliku i iznenadnu potražnju za hotelskim smeštajem - što čini kontejnerski hotel „Snoozebox“ genijalnom idejom. Složive hotelske sobe od transportnih kontejnera mogu da budu postavljene skoro bilo gde, pružajući udobnost smeštaja za tili čas. Karavanski hotel je bio postavljen u Londonu 2012. godine radi smeštaja pripadnika obezbeđenja Olimpijade.

Udobne sobe hotela „Snoozebox“ nose sav komfor doma. Sobe smeštaju dve do četiri osobe istovremeno, sa francuskim ležajem i sa susednim krevetom na sprat. Prilagodljive sobe takođe imaju ormane i noćne stočiće za smeštaj ličnih stvari, kao i bežični internet, televizore ravnih ekrana i utičnice. Mokri čvor se takođe nalazi u svakom kontejneru, sa privatnim toaletom i tušem.

Kontejnerski hotel može takođe biti izgrađen po narudžbini, sa konfiguracijama u rasponu od 40 do 400 soba, u zavisnosti od potreba investitora. Lako upakovan, prenosiv i sklopiv, celokupni kompleks može biti postavljen za samo 48 sati, transformišući praznu parcelu u vrhunsku destinaciju za odmor u kratkom vremenskom roku.

Dvorišta, balkoni i zajednička mesta se takođe postavljaju, čineći ovaj hotel mnogo više od pukog smeštajnog kompleksa. Restoranski i barski kontejner je takođe dostupan u komplesku, upotpunujući ponudu hotela.

Prenosivi pop-up kontejnerski hotel je idealan za festivale, sportske događaje, koncerte i razne prigode, pa čak i kao smeštaj u slučaju nepogode, pružajući samodovljni i udoban smeštaj na bilo kojoj lokaciji u kratkom vremenskom periodu.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;