PRIJAVA-468X60-BANNER

Prenosivi hotel od transportnih kontejnera može biti postavljen za samo 48 sati

13.10.2014. | Inhabitat

Događaji poput Olimpijskih igara stvaraju veliku i iznenadnu potražnju za hotelskim smeštajem - što čini kontejnerski hotel „Snoozebox“ genijalnom idejom. Složive hotelske sobe od transportnih kontejnera mogu da budu postavljene skoro bilo gde, pružajući udobnost smeštaja za tili čas. Karavanski hotel je bio postavljen u Londonu 2012. godine radi smeštaja pripadnika obezbeđenja Olimpijade.

Udobne sobe hotela „Snoozebox“ nose sav komfor doma. Sobe smeštaju dve do četiri osobe istovremeno, sa francuskim ležajem i sa susednim krevetom na sprat. Prilagodljive sobe takođe imaju ormane i noćne stočiće za smeštaj ličnih stvari, kao i bežični internet, televizore ravnih ekrana i utičnice. Mokri čvor se takođe nalazi u svakom kontejneru, sa privatnim toaletom i tušem.

Kontejnerski hotel može takođe biti izgrađen po narudžbini, sa konfiguracijama u rasponu od 40 do 400 soba, u zavisnosti od potreba investitora. Lako upakovan, prenosiv i sklopiv, celokupni kompleks može biti postavljen za samo 48 sati, transformišući praznu parcelu u vrhunsku destinaciju za odmor u kratkom vremenskom roku.

Dvorišta, balkoni i zajednička mesta se takođe postavljaju, čineći ovaj hotel mnogo više od pukog smeštajnog kompleksa. Restoranski i barski kontejner je takođe dostupan u komplesku, upotpunujući ponudu hotela.

Prenosivi pop-up kontejnerski hotel je idealan za festivale, sportske događaje, koncerte i razne prigode, pa čak i kao smeštaj u slučaju nepogode, pružajući samodovljni i udoban smeštaj na bilo kojoj lokaciji u kratkom vremenskom periodu.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...

;