King Edison sijalica/luster

11.06.2013. | Gizmag

Lusteri mogu izgledati prilično otmeno ako su postavljeni u pravom prostoru, ali oni takođe mogu zauzimati dosta prostora i sakupljati mnogo prašine. Neko bi definitvno trebao da napravi mali luster i obloži ga u staklenu kuglu nalik sijalici. Pa, verovali ili ne, to je upravo ono što su britanski dizajneri Brendan Jang (Brendan Young) i Vanesa Batalja (Vanessa Battaglia) uradili - i možete kupiti jedan, ako imate novca, naravno.

Nazvana King Edison Pendant Lamp (kombinacija kraljevskog lustera i Edisonove sijalice), sijalica se sastoji od funkcionalnog mesinganog lustera koji se nalazi unutar ručno duvane staklene sfere, sa upletenim kablom za napajanje od dva metara koji ide do plafona. Ona zahteva napajanje od 12 volti, a transformator je uključen.

Sfera sa otvorenim dnom dimenzija je 15 santimetara širine sa 21cm visine, tako da je malo veći od obične sijalice. Međutim, malo je verovatno da ćete udariti glavom o njega nego što bi to bio slučaj sa običnim lusterom.

Ako ste spremni da sačekate četiri do šest nedelja da vam Jang i Batalja naprave jedan, možete da kupite King Edison sada za 480 britanskih funti.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milica Pozega 15.04.2021.
Zelim da me obavestite kad igde da se prija...
Marko 14.04.2021.
Kako se prijaviti za zamenu stolarije na ku...
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...