King Edison sijalica/luster

11.06.2013. | Gizmag

Lusteri mogu izgledati prilično otmeno ako su postavljeni u pravom prostoru, ali oni takođe mogu zauzimati dosta prostora i sakupljati mnogo prašine. Neko bi definitvno trebao da napravi mali luster i obloži ga u staklenu kuglu nalik sijalici. Pa, verovali ili ne, to je upravo ono što su britanski dizajneri Brendan Jang (Brendan Young) i Vanesa Batalja (Vanessa Battaglia) uradili - i možete kupiti jedan, ako imate novca, naravno.

Nazvana King Edison Pendant Lamp (kombinacija kraljevskog lustera i Edisonove sijalice), sijalica se sastoji od funkcionalnog mesinganog lustera koji se nalazi unutar ručno duvane staklene sfere, sa upletenim kablom za napajanje od dva metara koji ide do plafona. Ona zahteva napajanje od 12 volti, a transformator je uključen.

Sfera sa otvorenim dnom dimenzija je 15 santimetara širine sa 21cm visine, tako da je malo veći od obične sijalice. Međutim, malo je verovatno da ćete udariti glavom o njega nego što bi to bio slučaj sa običnim lusterom.

Ako ste spremni da sačekate četiri do šest nedelja da vam Jang i Batalja naprave jedan, možete da kupite King Edison sada za 480 britanskih funti.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...
Ljubinka 09.04.2019.
Da li se na zidove koji su krecenim prajmer...
Maks 04.04.2019.
Političari treba da shvate da se autoput, o...