INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Skejt kuća u Kaliforniji

04.03.2013. | Moj Enterijer

Kao što možete zaključiti na osnovu imena i fotografija, ovaj jedinstveni prostor je projektovan tako da bude i moderan dom i skup površina za skejtbord, i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Malibu, Kalifornija, je mesto gde se nalazi ovaj zanimljivi stambeni projekat - PAS House/Skateboard House.

Napravljen za Pjera Andrea Senizerguesa (PAS), bivšeg svetskog šampiona, profesionalnog skejtera i vlasnika poznate kompanije koja proizvodi obuću i odeću za skejtbord, Skateboard House pokriva sva interesovanja vlasnika. Projektovali su je skejtborder i dizajner Gil Lebon Delapointe i arhitekta Fransois Perin iz Los Anđelesa.

Ovaj skejterski dom će biti smešten na vrhu Malibu brda, tako da će biti mešavina pogleda na Pacifik i inovativnog enterijera. Podeljen u tri zone - jedan koji sadrži dnevnu, trpezariju i zonu kuhinje, još jedan za spavaću sobu i kupatilo, a treći je u potpunosti posvećen skejtbordingu - dom će imati skejt površine svuda.

Kuhinja sa jedne strane i dnevna soba na drugoj, integrisane u zakrivljeni zid, formiraju hibrid između života, rada i zabave. Ovaj dinamičan dom dopunjuje životni stil vlasnika kuće, umesto da ga menja.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;