FlexibleLove - neverovatna ekspandirajuća stolica, sofa, dvosed, trosed

26.11.2012. | Gizmag

Malo je neprijatna situacija kada vam bane grupa prijatelja u kuću, a vi nemate dovoljno stolica da ih sve smestite. Međutim, ako imate FlexibleLove stolicu, nećete morati da brinete ni o čemu. Ova neverovatno funkcionalna stolica je izgrađena u potpunosti od recikliranog kartona i drvenih otpadaka i može da se proširi tako da može da smesti 16 ljudi.

Na prvi pogled, dizajn ove stolice izgleda prilično jednostavan, ali kada vidite koliko brzo i lako može da se proširi i skupi, zaista ćete ceniti kompleksnost njenog dizajna. Jedinstvene osobine njene saćaste strukture u obliku harmonike joj dozvoljavaju da se proteže i presavija u mnoštvo oblika i dužina, stvarajući jako iznenađujuće oblike.

Da biste promenili njenu dužinu i oblik, dovoljno je prosto da povučete svaki kraj, slično kao da svirate harmoniku. Za stolicu koja nudi ovoliku fleksibilnost i prilagodljivost, teško je poverovati da je napravljena u potpunosti od recikliranog kartona.

Kako karton uspeva da izdrži težinu 16 ljudi? Njihova telesna težina je ravnomerno podeljena između nekoliko stotina ćelija sadržanih u stolici. I, iako je dovoljno jaka da izdrži teret svih ovih ljudi, ona neće izdržati neuravnoteženi teret, tako da nemojte dozvolite da deca skaču po njoj.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Suza 06.05.2021.
Kako se odrzavaju betonske kade?
Biljana 05.05.2021.
U mnogim zgradama u bg place se grejanje in...
Marko 05.05.2021.
Sve piše, osim kako i gde da se prijavimo.....
Vesna 04.05.2021.
Kako mogu da se prijavim za tu subvenciju k...
Ozrenka 03.05.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije na ...