INFONET-468X60-BANNER

Ikona avangardne arhitekture - W Barselona hotel

15.08.2012. | Freshome

Ikona avangardne arhitekture, novi W Barselona Hotel, izgrađen je nadomak Mediterana, kao zgrada u obliku jedra, u jednom od španskih najpoznatijih gradova, Barseloni. Masivna zgrada, projektovana od strane modernog arhitekte Rikarda Bofila (Ricardo Bofill) je dekorisana idejama Čarlsa Farugija (Charles Farruggio).

Svetlucavi materijal, metal i mermer, kao i meko šaroliko osvetljenje daje sobama futuristički izgled. Trendi atmosfera se oseća na svih 26 spratova i 473 soba. U apartmanu "Extreme Wow Suite" gosti mogu da uživaju u pogledu na grad i Mediteransko more. Na raspolaganju su tri spavaće sobe i kupatila, terasa sa đakuzijem i ultra-moderni nameštaj.            

Posle zalaska sunca poslednji sprat postaje elitno mesto za okupljanja, gde posetioci hotela uživaju u koktelu uz ritam španskih DJ-eva. Evo nekoliko opisa dobrodošlice od strane hotelskog osoblja.

"Smešten duž čuvenog šetališta La Barceloneta, hotel W Barselona donosi do sada neviđenu mešavinu zabave, rekreacije, kulinarskih specijaliteta, noćnog života i gostoprimstva u jednom od najuzbudljivijih evropskih gradova. Uživajte u neuporedivom pogledu preko Mediterana i Barselone, dok se naše osoblje trudi da Vam ispuni svaki Vaš san. Pozivamo Vas na virtuelnu posetu i radujemo se da ćete nas uskoro posetiti."

Linkovi:

Povezani tekstovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;