PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Sajam elektroopreme u Beogradu 2007.

24.11.2007. | Gradjevinarstvo.rs

U novobeogradskom izložbenom prostoru Expo XXI, 23. novembra 2007. održan je prvi privatni sajam u Srbiji iz oblasti razvoda električne energije, automatizacije i industrijske kontrole, u organizaciji „Schneider Electric Srbija“ d.o.o.

Na 30 štandova predstavljena je celokupna ponuda, uz prisustvo inostranih i domaćih stručnjaka koji su odgovarali na pitanja posetilaca u vezi sa izloženom opremom i tehnologijama. Osnovni cilj Sajma je bilo predstavljanje inovacija iz Schneidera, i to iz oblasti energetske efikasnosti, industrijske automatizacije i kontrole, i nadzorno-upravljačkih sistema u objektima.

Sajam je otvorio ambasador Francuske u Srbiji, Žan Fransoa Teral, zajedno sa kolegom iz Crne Gore, a uvodnu reč imao je i direktor „Schneider Srbija“, gospodin Đovani Kosta. On je predstavio dosadašnje prisustvo firme na našem tržištu, i najavio unapređenje poslovanja. Zatim je pozvao prisutne da se upoznaju sa Schneider tehnologijama, uz degustaciju francuskih poslastica, i naročito odličnih vina.

U neobično prijatnoj i gostoprimljivoj, skoro kućnoj atmosferi, uz ljubazno osoblje zaduženo za prijatan boravak svih gostiju, posetioci su mogli da vide proizvode domaćih Schneider-ovih partnera, ali i da posete nekoliko tribina koje su održavane u sali za prezentacije u toku Sajma. Jedno od predavanja bilo je posvećeno kontroli energetske efikasnosti proizvodnje uz pomoć najsavremenijih mrežnih merača za nadzor i analizu snage, protoka i gubitaka energije u procesu proizvodnje.U popodnevnim satima Sajam su posetili i studenti elektotehničkih fakulteta i viših škola, ne samo iz Beograda, već i iz drugih gradova Srbije.

Tako se na kraju dana i završio prvi privatni Sajam elektroopreme, ali po svemu viđenom, nesumnjivo je da ćemo imati prilike da i u buduće budemo gosti Schneidera, i njegovih ljubaznih zaposlenih, čiji odnos prema klijentima, gostima i medijima može da služi za primer savremenog poslovanja u Srbiji.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 26.05.2023.
Mogu da se mešaju sa epoksidnim smolama. Za...
Дејан 24.05.2023.
Да ли ваши пигменти могу да се мешају са еп...
Sloba 22.05.2023.
Lepi planovi ali nikad više. Idemo na Taru.
Konstruktor 17.05.2023.
Kolege, imajuci visedecenjsko iskustvo iza ...
Šef gradilišta 16.05.2023.
Srđane, verovatno si mlad statičar koji kor...

;