IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Sajam elektroopreme u Beogradu 2007.

24.11.2007. | Gradjevinarstvo.rs

U novobeogradskom izložbenom prostoru Expo XXI, 23. novembra 2007. održan je prvi privatni sajam u Srbiji iz oblasti razvoda električne energije, automatizacije i industrijske kontrole, u organizaciji „Schneider Electric Srbija“ d.o.o.

Na 30 štandova predstavljena je celokupna ponuda, uz prisustvo inostranih i domaćih stručnjaka koji su odgovarali na pitanja posetilaca u vezi sa izloženom opremom i tehnologijama. Osnovni cilj Sajma je bilo predstavljanje inovacija iz Schneidera, i to iz oblasti energetske efikasnosti, industrijske automatizacije i kontrole, i nadzorno-upravljačkih sistema u objektima.

Sajam je otvorio ambasador Francuske u Srbiji, Žan Fransoa Teral, zajedno sa kolegom iz Crne Gore, a uvodnu reč imao je i direktor „Schneider Srbija“, gospodin Đovani Kosta. On je predstavio dosadašnje prisustvo firme na našem tržištu, i najavio unapređenje poslovanja. Zatim je pozvao prisutne da se upoznaju sa Schneider tehnologijama, uz degustaciju francuskih poslastica, i naročito odličnih vina.

U neobično prijatnoj i gostoprimljivoj, skoro kućnoj atmosferi, uz ljubazno osoblje zaduženo za prijatan boravak svih gostiju, posetioci su mogli da vide proizvode domaćih Schneider-ovih partnera, ali i da posete nekoliko tribina koje su održavane u sali za prezentacije u toku Sajma. Jedno od predavanja bilo je posvećeno kontroli energetske efikasnosti proizvodnje uz pomoć najsavremenijih mrežnih merača za nadzor i analizu snage, protoka i gubitaka energije u procesu proizvodnje.U popodnevnim satima Sajam su posetili i studenti elektotehničkih fakulteta i viših škola, ne samo iz Beograda, već i iz drugih gradova Srbije.

Tako se na kraju dana i završio prvi privatni Sajam elektroopreme, ali po svemu viđenom, nesumnjivo je da ćemo imati prilike da i u buduće budemo gosti Schneidera, i njegovih ljubaznih zaposlenih, čiji odnos prema klijentima, gostima i medijima može da služi za primer savremenog poslovanja u Srbiji.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;